menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Môj prvý linux (nováček problém)

Reply

Thread Tools
Old 3. septembra 2008, 15:40
Darcu Skupina

Default Môj prvý linux (nováček problém)

ok i inątalované LINUX lastnim na náhradné pevný disk

a to šlo perfektne
Do hodiny sa snaží nainštalovať Linksis bezdrôtový ovládačtak som sa môže dostať na internet
Snažil som štyri hodiny bez vzhľad
Chcel som skúsiť linux, aby videli, čo všetko o svojom a pokúsiť BERL
(to desktopové efekty vec)
Dokonca som sa pokúsil pomocou pomôžu stránky o tom, ako nainštalovať ovládač systému Windows, ktoré ste v Linuxe, ale nie tak podrobne dident pomôžte mi
eneyways iv copyed lepšie usmernenia chystá vypáliť je na disk a skúste to znova 2nite (opäť)

Kiež by tam bol linux tam hlavne všetko, čo už nainštalovaný BERL rád a tak ďalej, aby bolo jednoduchšie
Možno niekto mohol použiť Nlite a dať veľa programov, alebo je tam inux už tam sa spoustou tak už urobili, aby sa ma zachrániť trubble je možná?hubatý i ne, ale já chci jen to vyskúšať

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 3. septembra 2008, 19:24
Člen Skupina

OS Linux, čo to bolo? Keby to bolo Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, atď ... stačí pripojiť k ethernetové pripojenie a ísť do svojej obmedzenej ponuke vodičov a nechajte je urobiť z tejto práce.
Old 4. September 2008, 02:06
Darcu Skupina

Lituji jej Linux Ubuntu

Bol som hore celú noc pokúša nainštalovať ovládače, tryed všetko, čo som mohol myslieť vypnutie i dokonca pálený pomoct súborov vypnúť a nasledovať je, ale mám prilepené na pol cesty Tho again.makes žiadny zmysel pre mňa zvlášť keď pomáhajú inštalovať DLK obrázok hovorí niečo takého .. ale to mi povedz, ako dident alebo boli je súbor

dôvodu som sa pomocou bezdrôtovej pretože máme 5 ks je okolo domu brata a sestru boli všetky bezdrôtové okrem hlavnej ks tak budem musieť zobrať na mojom PC boli router je (hodně umazávání o), ale aj sa 2nite a skúste to tak .. posledný ísť

vďaka

Old 4. September 2008, 17:38
Člen Skupina

dajte mi vedieť, ako to funguje u vás.
Old 5. septembra 2008, 02:30
Darcu Skupina

Vitajte na Ubuntu.

Ak chcete získať spustením budete pravdepodobne musieť absolvovať 14 krok tutoriál o používaní terminálu a ndiswrapper. Dúfam, že máte ovládač na USB flash disk, ktorý je uznaný, a to o veľa trpezlivosti. Som sa a začal sa Zavádzacia Nuke a počas 20 minút.

To je len jedným z problémov, ktorý sužuje všetky distros a udržiava s nimi z akéhokoľvek znateľný vplyv na spotrebiteľov OS voľby. Vývojári mali viac využívať navelgazing a vytváranie pokročilých funkcií, ako zvýšiť využiteľnosť, pretože všetci ľudia, že ich použitie už viem, ako to urobiť veci.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Asus eepc s Linuxom (nováček) Wireless Setup jaggvenom89 Linux & Alternatívne OS 0 11. júna 2009 08:12
CD ROM problém (nováček potrebuje pomoc) ken979 Drives & Removable Media 2 22. mája 2008 15:52
Nováček s problémom tmsbird Virus, spyware a bezpečnosť 14 7 decembra 2007 12:57
Nováček zistí problém s novým download ken979 Všeobecné Software Chat 10 12. november 2007 10:43
Pomoc nováček počítača problém ken979 Graphics Cards & Monitory 7 31 októbra 2007 15:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.