![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok i inątalované LINUX lastnim na náhradné pevný disk a to šlo perfektne Do hodiny sa snaží nainštalovať Linksis bezdrôtový ovládač tak som sa môže dostať na internetSnažil som štyri hodiny bez vzhľad Chcel som skúsiť linux, aby videli, čo všetko o svojom a pokúsiť BERL (to desktopové efekty vec )Dokonca som sa pokúsil pomocou pomôžu stránky o tom, ako nainštalovať ovládač systému Windows, ktoré ste v Linuxe, ale nie tak podrobne dident pomôžte mi eneyways iv copyed lepšie usmernenia chystá vypáliť je na disk a skúste to znova 2nite (opäť) Kiež by tam bol linux tam hlavne všetko, čo už nainštalovaný BERL rád a tak ďalej, aby bolo jednoduchšie ![]() Možno niekto mohol použiť Nlite a dať veľa programov, alebo je tam inux už tam sa spoustou tak už urobili, aby sa ma zachrániť trubble je možná? hubatý i ne, ale já chci jen to vyskúšať
|
| |||
| |||
| OS Linux, čo to bolo? Keby to bolo Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, atď ... stačí pripojiť k ethernetové pripojenie a ísť do svojej obmedzenej ponuke vodičov a nechajte je urobiť z tejto práce. |
|
| |||
| |||
| Lituji jej Linux Ubuntu Bol som hore celú noc pokúša nainštalovať ovládače, tryed všetko, čo som mohol myslieť vypnutie i dokonca pálený pomoct súborov vypnúť a nasledovať je, ale mám prilepené na pol cesty Tho again.makes žiadny zmysel pre mňa zvlášť keď pomáhajú inštalovať DLK obrázok hovorí niečo takého .. ale to mi povedz, ako dident alebo boli je súbordôvodu som sa pomocou bezdrôtovej pretože máme 5 ks je okolo domu brata a sestru boli všetky bezdrôtové okrem hlavnej ks tak budem musieť zobrať na mojom PC boli router je (hodně umazávání o), ale aj sa 2nite a skúste to tak .. posledný ísť ![]() ![]() vďaka
__________________ |
|
| |||
| |||
| dajte mi vedieť, ako to funguje u vás. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitajte na Ubuntu. Ak chcete získať spustením budete pravdepodobne musieť absolvovať 14 krok tutoriál o používaní terminálu a ndiswrapper. Dúfam, že máte ovládač na USB flash disk, ktorý je uznaný, a to o veľa trpezlivosti. Som sa a začal sa Zavádzacia Nuke a počas 20 minút. To je len jedným z problémov, ktorý sužuje všetky distros a udržiava s nimi z akéhokoľvek znateľný vplyv na spotrebiteľov OS voľby. Vývojári mali viac využívať navelgazing a vytváranie pokročilých funkcií, ako zvýšiť využiteľnosť, pretože všetci ľudia, že ich použitie už viem, ako to urobiť veci.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Asus eepc s Linuxom (nováček) Wireless Setup | jaggvenom89 | Linux & Alternatívne OS | 0 | 11. júna 2009 08:12 |
| CD ROM problém (nováček potrebuje pomoc) | ken979 | Drives & Removable Media | 2 | 22. mája 2008 15:52 |
| Nováček s problémom | tmsbird | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 7 decembra 2007 12:57 |
| Nováček zistí problém s novým download | ken979 | Všeobecné Software Chat | 10 | 12. november 2007 10:43 |
| Pomoc nováček počítača problém | ken979 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31 októbra 2007 15:57 |
| Thread Tools | |
| |