мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Мој први Линукс (неубие проблем)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Сеп 2008, 15:40
Донаторска Група

Default Мој први Линукс (неубие проблем)

ок ја инсталиран ЛИНУКС ластните на резервни харддриве

и она оде савршено
до један сат покушавате инсталирати бежичну Линксис мој возачкако ја могу добити то
ЈА је тежак четири сата без формат
ЈА оскудица за пробати Линукс видјети шта све о својој и настојати БЕРЛЫ
(то десктоп еффецтс ствар)
Покушао сам чак и коришћењем хелп странице о томе како да инсталирате Уиндоус дривер који долазе у Линукс, али не својој па дидент детаљан хелп ме
енеыуаыс ив цопыед боље упутства ће спалити их на диску и покушајте поново 2ните (опет)

желим је Линукс вани са углавном све већ инсталиран као БЕРЛЫ и тако даље који би олакшао
можда неко може да користи Нлите хрпе и ставите га у програмима или је тамо већ инукс вани са хрпе ствари већ учинио да сте ми труббле можда?безобразан и не, али ЈА праведан оскудица за пробати то вањска

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 3. Сеп 2008, 19:24
Мембер Гроуп

Шта је то Линукс ОС? Ако је Убунту, Кубунту, Едубунту ... итд Можете једноставно повезати га са Етхернет порт и отићи у свој јеловник рестрицтед драјвера и нека га учинити рад од тамо.
Old 4. Сеп 2008, 02:06
Донаторска Група

извињавамо својој Линукс Убунту

Био сам сав ните покушавате да инсталирате овај дривер, трыед све што сам могла мислити ни ја офф палили неке датотеке помоћи искључити и потом их је добио, али на пола пута заглави мада агаин.макес нема смисла да ми помогне посебно када је инсталирате датотеку каже длк нешто слично .. али реците ми како дидент или су датотека се

Разлог сам користећи бежичну је зато јер смо 5 ПЦ-а око куће је брат и сестра били су сви осим бежичне главни пц па сам би морао узети мој пц то су били рутери је (пуно мессинг око), али ја ћу 2ните и испробајте га на тај начин .. један ићи

хвала

Old 4. Сеп 2008, 17:38
Мембер Гроуп

јави ми како то ради за вас.
Old 5. Сеп 2008, 02:30
Донаторска Група

Добродошли у Убунту.

Да га приказују ће вероватно морати да следи 14 корака туториал о коришћењу терминала и ндисураппер. Надамо се да ћете имати возача на УСБ-бљесак возити тај је призната, а пакао од пуно стрпљења. Нисам те покренути Боот и нуке у року 20 минута.

Ово је само једно од питања која дистрос свих зала и чува их од било које имају приличан утицај на потрошачке ОС избор. Програмери су се више користили навелгазинг и креирање напредне функције него појачавају употребљивости јер сви људи који користе их већ знам како то да урадите ствари.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Асус еепц са Линукс (неубие) Уирелесс Сетуп јаггвеном89 Линукс ОС и алтернативна 0 11. јуна 2009 08:12
ЦД РОМ проблем (неубие потреба помоћ) кен979 Дривес & Измјењиви медији 2 22 мај 2008 15:52
Неубие са проблемом тмсбирд Вирус, Спыуаре и безбедност 14 7 децембар 2007 12:57
Неубие пронађе проблем са новим доунлоад кен979 Уопштено Софтуаре Цхат 10 12 новембар 2007 10:43
Помоћ неубие рачунару екран проблем кен979 Грапхицс Цардс & Мониторс 7 31 октобар 2007 15:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц