![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок ја инсталиран ЛИНУКС ластните на резервни харддриве и она оде савршено до један сат покушавате инсталирати бежичну Линксис мој возач како ја могу добити тоЈА је тежак четири сата без формат ЈА оскудица за пробати Линукс видјети шта све о својој и настојати БЕРЛЫ (то десктоп еффецтс ствар )Покушао сам чак и коришћењем хелп странице о томе како да инсталирате Уиндоус дривер који долазе у Линукс, али не својој па дидент детаљан хелп ме енеыуаыс ив цопыед боље упутства ће спалити их на диску и покушајте поново 2ните (опет) желим је Линукс вани са углавном све већ инсталиран као БЕРЛЫ и тако даље који би олакшао ![]() можда неко може да користи Нлите хрпе и ставите га у програмима или је тамо већ инукс вани са хрпе ствари већ учинио да сте ми труббле можда? безобразан и не, али ЈА праведан оскудица за пробати то вањска
|
| |||
| |||
| Шта је то Линукс ОС? Ако је Убунту, Кубунту, Едубунту ... итд Можете једноставно повезати га са Етхернет порт и отићи у свој јеловник рестрицтед драјвера и нека га учинити рад од тамо. |
|
| |||
| |||
| извињавамо својој Линукс Убунту Био сам сав ните покушавате да инсталирате овај дривер, трыед све што сам могла мислити ни ја офф палили неке датотеке помоћи искључити и потом их је добио, али на пола пута заглави мада агаин.макес нема смисла да ми помогне посебно када је инсталирате датотеку каже длк нешто слично .. али реците ми како дидент или су датотека сеРазлог сам користећи бежичну је зато јер смо 5 ПЦ-а око куће је брат и сестра били су сви осим бежичне главни пц па сам би морао узети мој пц то су били рутери је (пуно мессинг око), али ја ћу 2ните и испробајте га на тај начин .. један ићи ![]() ![]() хвала
__________________ |
|
| |||
| |||
| јави ми како то ради за вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли у Убунту. Да га приказују ће вероватно морати да следи 14 корака туториал о коришћењу терминала и ндисураппер. Надамо се да ћете имати возача на УСБ-бљесак возити тај је призната, а пакао од пуно стрпљења. Нисам те покренути Боот и нуке у року 20 минута. Ово је само једно од питања која дистрос свих зала и чува их од било које имају приличан утицај на потрошачке ОС избор. Програмери су се више користили навелгазинг и креирање напредне функције него појачавају употребљивости јер сви људи који користе их већ знам како то да урадите ствари.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус еепц са Линукс (неубие) Уирелесс Сетуп | јаггвеном89 | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 11. јуна 2009 08:12 |
| ЦД РОМ проблем (неубие потреба помоћ) | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 22 мај 2008 15:52 |
| Неубие са проблемом | тмсбирд | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 7 децембар 2007 12:57 |
| Неубие пронађе проблем са новим доунлоад | кен979 | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 12 новембар 2007 10:43 |
| Помоћ неубие рачунару екран проблем | кен979 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 октобар 2007 15:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |