![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yedek bir sabitdisk OK I yüklü LINUX lastnite ve mükemmel gitti bir saat benim Linksis kablosuz sürücü yüklemeye çalıştığınız kadar öylesine i internet alabilirsinizHiç bir göz ile dört saat çalışıyordum Linux'u ne onun hakkında ve görmek için BERLY deneyin deneyin istedim (masaüstü efektleri şey )Hatta nasıl linuxta ama onun bana yardım dident ayrıntılı değil Windows sürücüsünü yüklemek için var olan yardım sayfalarını kullanarak denedim eneyways IV daha iyi talimatları diske onları yakmak ve tekrar 2nite (tekrar) deneyin devam copyed Orada başta herşeyi zaten BERLY gibi ve böylece kolaylaştırmak için yüklü ile orada Linux olsaydı ![]() Belki birisi Nlite kullanmak ve bu programlar yükler koymak ya da zaten orada mal yükler zaten beni belki trubble kaydetmek için yapılması ile inux? arsız yok ama ben de denemek istiyorum
|
| |||
| |||
| Linux OS Ne oldu? Eğer Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... vs oldu Sadece bir ağ bağlantısı bağlayın ve sınırlı sürücüleri menüsüne gidin ve buradan çalışmalarını sağlar. |
|
| |||
| |||
| üzgünüm Linux Ubuntu Bütün nite bu sürücüyü yüklemeye çalıştığınız kadar oldu tryed Everything I kapalı dosyaları bile yardım yandı kapalı düşünüyorum ve onları takip ancak yarım tho sıkışmış var benim için özel bir yardım dosyası hiçbir anlamda again.makes bu .. gibi dlk bir şey yüklemek ancak dident nasıl veya söyledi edildi dosyadırçünkü 5 adet civarında's var sebebi kablosuz kullanıyorum bir ev kardeş ve bir kız kardeşi Tüm appart ana bilgisayardan kablosuz bu yüzden benim yönlendiricinin were adet almaktır olurdu edildi (yaklaşık) ama 2nite ve bu şekilde .. dene oynamayı çok sayıda bir son ![]() ![]() teşekkürler
__________________ |
|
| |||
| |||
| Bana ne sizin için çalışır bildirin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hoşgeldiniz Ubuntu için. Bu büyük olasılıkla terminal ve ndiswrapper 'ı kullanarak bir 14 adım eğitimde takip etmek olacaktır çalışır duruma getirmek için. Umarım ve sabırlı bir sürü bir cehennem olduğu tanınmış bir USB flash sürücü üzerindeki sürücü var. Ben ve 20 dakika içinde Nuke Önyükleme kadar başlamış ve yaptım. Bu sadece bir sorunlarının olduğunu plagues tüm dağıtımları ve bu tutar tüketici OS seçimi konusunda herhangi bir fark etkisi sahip. Geliştiriciler navelgazing ve Çünkü tüm insanlar zaten biliyorsunuz bu şeyler yapmak için kullanmak kullanılabilirlik artırılması daha gelişmiş özellikler yaratarak daha kullanın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |