менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Мій перший Linux (новачок проблема)

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 вересня 2008, 15:40
Донор групи

Default Мій перший Linux (новачок проблема)

OK Я встановив lastnite Лінукс на запасні HardDrive

і навіть відмінно
до години намагалися встановити мій Linksis бездротової драйвертак що я можу отримати інтернет
Я намагався чотири години, не дивитися
Я хотів спробувати Linux, щоб побачити, що все по своєму, і спробувати BERLY
(робочий стіл, що річ наслідків)
Я навіть спробував за допомогою сторінки довідки з встановлення драйверів Windows, які приходять в Linux, але його не докладним dident допомогти мені
eneyways IV copyed кращого інструкцій збираєтеся записати їх на диск і спробуйте знову 2nite (знову)

Я хотів було Linux там в основному все вже встановлена як BERLY і так далі, щоб зробити її простіше
Може бути, хтось може використовувати Nlite і покласти навантажень програми або в ньому є INUX вже там з навантаженнями Stuff вже зробили до неї, щоб врятувати мене Trubble чи що?Я не нахабно, але я просто хочу спробувати його

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 3 вересня 2008, 19:24
Член групи

ОС Linux Що це було? Якщо б це було Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... і т.д. Ви можете просто підключити його до Ethernet-з'єднання і Зайдіть в меню драйвера обмежені, і нехай це роблять роботу звідти.
Old 4 вересня 2008, 02:06
Донор групи

Вибачте своєї Linux Ubuntu

Я все Nite спробі встановити драйвер, Tryed я думаю, все могло Off Я навіть спалив Деякі файли за допомогою, і пішов услід за ними, але застряг на півдорозі Тхо again.makes немає сенсу спеціально для мене, коли файл довідки говорить встановіть DLK щось подібне .. але dident Скажи мені, як і було Файл

Причина М. Використання бездротових відбувається тому, що у нас є 5 комп'ютерів по всьому будинку брата і сестру Були всі бездротові окремо від основного ПК так, я б взяти на моєму комп'ютері були маршрутизатор (багато возитися), але я буду 2nite і спробувати її таким чином .. Останнім Go

спасибо

Old 4 вересня 2008, 17:38
Член групи

Дозвольте мені знати, як вона працює для вас.
Old 5 вересня 2008, 02:30
Донор групи

Ласкаво просимо в Ubuntu.

Щоб отримати її виконується Ви, ймовірно, доведеться стежити Крок 14 підручника про використання терміналів і NDISwrapper. Надії у вас є драйвера на USB Flash диска зізнається, що й до біса багато терпіння. Я не почалася, і до завантаження та Nuke протягом 20 хвилин.

Це лише одна з питань, від якого страждає все дистрибутиви та утримує їх від будь-яких помітний вплив на споживчий вибір операційної системи. Розробники мають більш navelgazing використання і створення додаткових можливостей, чим підвищує зручність, тому що всі люди, які використовують їх вже знають, як робити такі речі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Asus EEPC з Linux (новачок) налаштування бездротової мережі jaggvenom89 Linux & альтернативних ОС 0 11 червня 2009 08:12
CD ROM завдання (новачкам допоможе потреби) ken979 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 22 травня 2008 15:52
Новачок з проблемою tmsbird Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 14 7 грудня 2007 12:57
Новачок вважає, проблема з новими завантажити ken979 General Software чат 10 12 листопада 2007 10:43
Допомога новачку екрані комп'ютера проблема ken979 Графічні карти & Монітори 7 31 жовтня 2007 15:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.