![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK Я встановив lastnite Лінукс на запасні HardDrive і навіть відмінно до години намагалися встановити мій Linksis бездротової драйвер так що я можу отримати інтернетЯ намагався чотири години, не дивитися Я хотів спробувати Linux, щоб побачити, що все по своєму, і спробувати BERLY (робочий стіл, що річ наслідків )Я навіть спробував за допомогою сторінки довідки з встановлення драйверів Windows, які приходять в Linux, але його не докладним dident допомогти мені eneyways IV copyed кращого інструкцій збираєтеся записати їх на диск і спробуйте знову 2nite (знову) Я хотів було Linux там в основному все вже встановлена як BERLY і так далі, щоб зробити її простіше ![]() Може бути, хтось може використовувати Nlite і покласти навантажень програми або в ньому є INUX вже там з навантаженнями Stuff вже зробили до неї, щоб врятувати мене Trubble чи що? Я не нахабно, але я просто хочу спробувати його
|
| |||
| |||
| ОС Linux Що це було? Якщо б це було Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu ... і т.д. Ви можете просто підключити його до Ethernet-з'єднання і Зайдіть в меню драйвера обмежені, і нехай це роблять роботу звідти. |
|
| |||
| |||
| Вибачте своєї Linux Ubuntu Я все Nite спробі встановити драйвер, Tryed я думаю, все могло Off Я навіть спалив Деякі файли за допомогою, і пішов услід за ними, але застряг на півдорозі Тхо again.makes немає сенсу спеціально для мене, коли файл довідки говорить встановіть DLK щось подібне .. але dident Скажи мені, як і було ФайлПричина М. Використання бездротових відбувається тому, що у нас є 5 комп'ютерів по всьому будинку брата і сестру Були всі бездротові окремо від основного ПК так, я б взяти на моєму комп'ютері були маршрутизатор (багато возитися), але я буду 2nite і спробувати її таким чином .. Останнім Go ![]() ![]() спасибо
__________________ |
|
| |||
| |||
| Дозвольте мені знати, як вона працює для вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо в Ubuntu. Щоб отримати її виконується Ви, ймовірно, доведеться стежити Крок 14 підручника про використання терміналів і NDISwrapper. Надії у вас є драйвера на USB Flash диска зізнається, що й до біса багато терпіння. Я не почалася, і до завантаження та Nuke протягом 20 хвилин. Це лише одна з питань, від якого страждає все дистрибутиви та утримує їх від будь-яких помітний вплив на споживчий вибір операційної системи. Розробники мають більш navelgazing використання і створення додаткових можливостей, чим підвищує зручність, тому що всі люди, які використовують їх вже знають, як робити такі речі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus EEPC з Linux (новачок) налаштування бездротової мережі | jaggvenom89 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 11 червня 2009 08:12 |
| CD ROM завдання (новачкам допоможе потреби) | ken979 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 22 травня 2008 15:52 |
| Новачок з проблемою | tmsbird | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 7 грудня 2007 12:57 |
| Новачок вважає, проблема з новими завантажити | ken979 | General Software чат | 10 | 12 листопада 2007 10:43 |
| Допомога новачку екрані комп'ютера проблема | ken979 | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 жовтня 2007 15:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |