![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
Е, аз предварително поръчал Пандора Миналата седмица, ме върна 200, но той трябва да си заслужава. Първо какво е това? добре, че могат да бъдат възприемани като две неща 1. един UMPC, бягане Linux и опаковане един удар с рамо 600mhz кора CPU и двойната SD карти слота (с възможност за нападение!) той ще се пуска най-, ако не всички Apps там за Linux с лекота с пълна qwerty клавиатура и докосване на екрана му на UMPC, което се вписва в джоба (не трябва да е нищожно в джоба, където 200 паунда, използвани да седне). 2. една машина за игри, много прилича на PSP или Nintendo DS на Пандора е рай портативни игри с посветен на игрите контрол. Като най-мощен преносим игрални притурка на пазара, днес той може да съревновавам много от любимите си платформи и играят родния Linux игри като земетресение, открита сцена и tron! . speculated emulators, които ще се пренесли са PlayStation 1, sege dreamcast, Sega Saturn, всички gameboys както и много, много повече. Защо го купя? meh, защо didn't купувате ли?!?! На второ място мисля, че му време, за да отговори на "Какво Linux е най-добре?" Въпросът, който съм виждал чукат по интернет в нездравословни обеми на този въпрос зависи изцяло от контекста. Какво Linux е най-добре с каква цел? Скорост? useability? по-ниски ресурси? там не са "най-добри" Linux distros там, само някои, които се изпълняват в някои други области. за мен в списъка е както следва useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, мента Скорост - арх Linux, Gentoo стабилност - Slackware Най-distros им са taylored специфични потребности, някои се опитват да се родови всички игра с топка и бухалка и направи доста добра работа, да го направи. докато други са насочени към пазарни ниши, както Сюч съдебно следователите. всички до своето становище, за някои хора те DONT имат мнение и искат да следват другите народи чрез писмото без формиращи собствените си, за тези хора, предлагам ви се присъединят към моята култ и прави каквото ти казвам! Накрая днес ще криволича около SH! t3crosoft Докато повечето FOSS (свободен софтуер с отворен код) потребители ще мразя Бил Гейтс, аз арго казвам аз правя. Аз като човек-а да не му харесва му действия-хе хумор ме с способността си да се смея в него себе си. на видеофилми, произведени от законопроекта и balmer (а nutcase с всички стандарти) са брилянтно смешно и да се забавлявате в костюми и пури от големите момчета в redmond гигант. Това е личният ми любими </ бродещ> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |||
| |||
| за тези, които DONT знам, че видеото е измислен на филма "A Night На The Roxbury" |