menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Moje open source ramblings / novinky

Reply

Thread Nástroje
Old 12. října 2008, 10:18
Dárce Skupina

Default Moje open source ramblings / novinky

<rambling>
dobře, i pre-objednal Pandora minulý týden mě zpět 200, ale to by se mělo za to. První, co to je? i to může být vnímáno jako dvě věci
1. jeden UMPC, běží Linux a balení jeden úder s ramenem cortex 600MHz CPU a duální kartu SD sloty (možnost RAIDu!) bude provozovat většinu, ne-li všechny apps tam pro linux snadné s plnou qwerty klávesnicí a dotykovým displejem jeho UMPC, který se vejde do kapsy (tam by měl být neplatný v kapse, kde 200 liber používá k sezení).
2. herní stroj, stejně jako PSP nebo Nintendo DS se Pandora je přenosný hry ráje se věnuje hraní kontrol. Jako nejúčinnější přenosná herní gadget na trh na den se může napodobovat mnoho vašich oblíbených platforem a přehrávat nativní linux her jako Quake, otevřené scéně a tron! . nespekuloval emulátory že bude přeneseno jsou playstation 1, sege dreamcast, SEGA saturn, všechna gameboys stejně jako mnoho, mnoho dalších.
Proč jsem si ji koupili? meh, proč didnt vás koupit?!?

Za druhé myslím, že jeho čas zabývat se "Jaký linux je nejlepší?" Otázka, na kterou jsem viděl tloukl kolem internetu v nezdravými svazky

na tuto otázku závisí zcela na kontextu. linux, co je nejlepší za jakým účelem? rychlost? použitelnost? nižší zdroje?
neexistuje "nejlepší" linux distros tam, jen některé, které mimo jiné provádět v určitých oblastech.

Pro mě je seznam takto

použitelnost - Ubuntu, SuSE, Mandriva, mint
rychlost - arch linux, gentoo
stability - Slackware

distros většinu svých taylored jsou specifickým potřebám, někteří snaží být generické všechny rounders a udělat zatraceně dobrou práci tak. zatímco jiné se zaměřují na okrajové trhy, sutch jako soudní vyšetřovatelé.

vše na svém stanovisku, že u některých lidí, že dont mít názor a chtějí sledovat ostatní národy dopisem bez tvořící vlastní, aby tito lidé, doporučuji vám připojit můj kultovní a dělat si, co říkám!

Nakonec i dnes bude blouznit o sh! t3crosoft
Zatímco většina Foss (zdarma open-source software) uživatelé budou nenávidět Bill Gates, i cant říct i udělat. Mám ráda muže, zatímco-i nemusí líbit jeho činnosti-on humors mi s jeho schopnost smát jemu vlastní. video vyrobené vyúčtování a balmer (a blázen do veškeré normy) jsou úžasně vtipný a dal pobavení do kombinézy a doutníků z velké kluky v Redmondu obra.
to je můj osobní oblíbené

</ plazivý>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 12. října 2008, 10:42
Dárce Skupina

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12. října 2008, 10:46
Dárce Skupina

pro ty, kdo dont vědět, že video je vtip z filmu "A noc v Roxbury"

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Open source DNS server spolehlivé řešení syer Linux & Alternativní OS 0 30. květen 2009 18:03
Open source pro střih digitálního videa, soft pest79456 Multimedia & Kodeky 1 26 leden 2009 04:22
Novinky Bot serverguy Společenství Novinky a chat 12 1. března 2008 11:40
Open source produkty nebo micro soft produkty? joshua77 Obecné Software Chat 6 17. března 2007 21:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.