![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
Λοιπόν, προ-παραγγείλει pandora την περασμένη εβδομάδα, που μου πίσω 200 αλλά θα πρέπει να αξίζει τον κόπο. Πρώτα από ό, τι είναι; και μπορεί να εκλαμβάνεται ως δύο πράγματα 1. ένα UMPC, τρέχει Linux και μία συσκευασία με τη γροθιά 600mhz βραχίονα cortex cpu και διπλή SD Card slots (δυνατότητα για την επιδρομή!!) που θα διαρκέσει περισσότερο εάν δεν είναι όλα εκεί έξω εφαρμογές για linux με ευκολία με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και την οθόνη αφής το UMPC που ταιριάζει στην τσέπη (θα πρέπει να υπάρχει ένα κενό στην τσέπη σας, όπου 200 λιρών που χρησιμοποιείται για να κάθονται). 2. μία μηχανή παιχνιδιών, όπως το PSP ή ένα Nintendo DS η Πανδώρα είναι ένα φορητό παιχνίδια παράδεισο με αφιερωμένη gaming ελέγχων. Ως το πιο ισχυρό φορητό gaming gadget στην αγορά σε μέρα μπορεί να μιμηθούν πολλές από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες και να παίξετε παιχνίδια native linux, όπως σεισμό, ανοιχτό στίβο και TRON! . emulators εικασίες ότι θα είναι η φορητότητα είναι playstation 1, sege Dreamcast, Sega Saturn, όλα gameboys καθώς και πολλοί άλλοι. Γιατί το αγοράσει; meh, γιατί didn't το αγοράζετε;!;! δεύτερον, πιστεύω ότι η στιγμή για την αντιμετώπιση του "Τι είναι καλύτερο το Linux;" ερώτηση που έχω δει να χτυπούν γύρω από το διαδίκτυο σε ανθυγιεινές όγκους το ερώτημα αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το πλαίσιο. linux ποιο είναι καλύτερο για ποιο σκοπό; ταχύτητα; ευχρηστία; χαμηλότερο πόρων; δεν υπάρχουν "καλύτερες" linux distros εκεί έξω, μερικά μόνο ότι από εκτελούν άλλα σε ορισμένους τομείς. για μένα η λίστα έχει ως εξής ευχρηστία - ubuntu, Suse, Mandriva, μέντα ταχύτητα - arch linux, Gentoo σταθερότητα - Slackware τα περισσότερα distros τους είναι taylored με ειδικές ανάγκες, ορισμένοι προσπαθούν να να είναι γενικά όλα rounders δεκάρα και κάνουν καλή δουλειά κάνουν. , ενώ άλλες στοχεύουν σε εξειδικευμένες αγορές, όπως sutch εγκληματολογικής ερευνητές. όλα τα κάτω για να τη γνώμη του, για κάποιους ανθρώπους που dont έχει μια γνώμη και επιθυμούν να ακολουθήσουν άλλους λαούς με την επιστολή που χωρίς τη δική τους, σε αυτούς τους ανθρώπους, σας προτείνω να ενταχθούν λατρεία μου και να κάνουμε όπως λέω! Τέλος σήμερα θα περιπλανώμαι περίπου sh! t3crosoft ενώ πλέον Foss (ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα), οι χρήστες θα αντιπαθώ Bill Gates, θ επίκλισης πω εγώ. Μου αρέσει ο άνθρωπος-i ενώ μπορεί να μην αρέσουν οι δράσεις-ο humors μου με την ικανότητά του να κοροϊδεύουν τον εαυτό. τα βίντεο που παράγεται από το νομοσχέδιο και balmer (α nutcase από κάθε άποψη) είναι έξυπνα αστεία και να διασκεδάσουμε σε πούρα και τα κοστούμια από τα μεγάλα αγόρια στο Redmond γίγαντας. αυτή είναι η προσωπική μου αγαπημένη </ πεζοπορία> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| για εκείνους που dont ξέρτε ότι το βίντεο είναι μια κοροϊδία της ταινίας "A Night At The Roxbury" |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανοιχτή πηγή αξιόπιστη λύση DNS server | syer | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 30 Μαΐου 2009 18:03 |
| Ανοιχτή πηγή επεξεργασία βίντεο μαλακό | pest79456 | Multimedia & Codecs | 1 | 26 Ιαν 2009 04:22 |
| Η Νέα Bot | serverguy | Κοινότητας Νέα & Chat | 12 | 1η Μαρ 2008 11:40 |
| Open source προϊόντα ή μικροοργανισμών μαλακά προϊόντα; | joshua77 | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 17 Μαρ 2007 21:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |