![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
dobro, i pre-naložio pandora prošli tjedan, set me natrag 200 ali to bi trebao biti vrijedan Internet. Prije svega što je to? i može se promatrati kao dvije stvari 1. jedan umpc, trčanje Linux i jednog pakiranja punch 600mhz sa svojom mišicom cortex CPU dual SD karticu i utora (mogućnost za napad!) da će se izvoditi većina ako ne svi apps vani za Linux sa lakoćom uz punu qwerty tipkovnicu i zaslon osjetljiv na dodir njegovih umpc je da se uklapa u džepu (tu bi trebao biti praznina u vašem džepu gdje se koristi za £ 200 SIT). 2. jedan gaming stroj, mnogo kao što je PSP ili Nintendo DS je pandora je prenosiv igre raj pridijeljeni gaming kontrole. Kao najmoćnija gaming gadget portable na tržištu na dan može oponašati mnoge od Vaših omiljenih platformi Linux native i igrati igre kao što su potres, otvorene arene i tron! . speculated emulators koji će se koristiti su playstation 1, sege dreamcast, sega Saturn, sve gameboys kao i mnogi, mnogi drugi. zašto sam ga kupiti? meh, zašto nije kupnje?!?! kao drugo mislim da svoje vrijeme i na adresu: "Što je linux najbolji?" pitanje koje sam vidjela kucanje oko interneta u nezdravim svezaka na ovo pitanje ovisi u cijelosti o kontekstu. linux što je najbolje za koju svrhu? Brzina? useability? niža resurse? ne postoje "najbolji" Linux distros vani, samo neki drugi koji se izvode u određenim područjima. za mene listi je kako slijedi useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, menta brzina - arch linux, Gentoo stabilnost - slackware većina distros out taylored da su njihove specifične potrebe, neke pokušati biti generički sve rounders i napraviti dobar posao dovraga radiš tako. dok drugi cilj specijalizirane segmente tržišta, kao i forenzičke sutch istražiteljima. njene sve dolje do mišljenju, za neke ljude oni dont imati mišljenje i žele slijediti druge narode koje je pismo bez formiranje svojih, da se ti ljudi, i predlažemo da se pridruže moj kult i učini kako ti kažem! Konačno danas ću potucati oko sh! t3crosoft dok je većina foss (free open source software) korisnici će mrziti Bill Gates, ja licemjerje reći i učiniti. Sviđa mi se čovjek dok sam svibanj ne kao njegov-akcijama humors me on sa svojom sposobnosti da se smiju na njega samouprave. videozapise produced by a bill balmer (a nutcase bilo kojim standardima) su briljantno smiješnih i staviti neke zabave u odijela i cigare od velikih momaka na redmond div. Ovo je moja osobna omiljena </ rasplinut> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |||
| |||
| za one koji ne znaju da je video humoreska od filma "A Night at the Roxbury" |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Otvori izvor pouzdanih DNS poslužitelj rješenje | syer | Linux OS i alternativna | 0 | 30. svibanj 2009 18:03 |
| Open source video editing soft | pest79456 | Multimedija i kodeci | 1 | 26 siječanj 2009 04:22 |
| Vijesti Bot | serverguy | Community News & Chat | 12 | 1. ožujak 2008 11:40 |
| Open source proizvod ili mikro soft proizvode? | joshua77 | Općenito Software Chat | 6 | 17. ožujak 2007 21:08 |
| Thread Tools | |
| |