kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Az én nyílt forráskódú ramblings / Hírek

Reply

Téma eszközök
Old Október 12 2008, 10:18
Donor Group

Default Az én nyílt forráskódú ramblings / Hírek

<rambling>
Nos, előre megrendelt egy pandora A múlt héten, állítsa vissza 200, de meg kell megéri. Elõször is mi ez? jól lehet érzékelni, mint két dolog
1. egy UMPC, futó Linux és a csomagolás egy ütést a kar cortexet 600MHz CPU és kettős SD kártya résidők (lehetőségét raid!) fog futni a legtöbb, ha nem minden apps out there for Linux könnyedén egy teljes QWERTY billentyűzet és a touch screen Az UMPC, hogy elfér a zsebében (ott kell lennie void a zsebünkben, amikor 200 kiló használt SIT).
2. a játékautomata, ugyanúgy, mint a PSP vagy a Nintendo DS a pandora egy hordozható játékok paradicsoma külön játékokhoz is. Mint a legnagyobb teljesítményű hordozható játékélményt gadgetről a piacon ma is sok emulációra kedvenc platformok és a játék natív Linux játékok, mint a Quake, nyílt színtéren és Tron! . spekulált emulators lesz balra a playstation 1, sege Dreamcast, Sega Saturn, minden gameboys valamint sok-sok egyéb.
Miért megvenni? MEH, miért ön didnt megvenni??

másrészt azt hiszem, hogy annak idején a "Mi a Linux a legjobb? kérdés, hogy láttam Leütés körül internet egészségtelen kötetek

ezt a kérdést teljes mértékben a kontextusban. milyen linux a legjobb, milyen célból? sebesség? useability? kisebb forrásokat?
nincs "legjobb" linux distros ott, csak néhány arra, hogy végezzen mások bizonyos területeken.

Nekem a lista a következőképpen

useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, mint
speed - Arch Linux, Gentoo
stabilitás - slackware

legtöbb distros ki vannak taylored egyedi igények néhány próbálja, hogy az összes általános Rounders, de egy rohadt jó munkát, hogy ezt megtegyék. míg a többiek célja a niche piacok, sutch a törvényszéki nyomozók.

az összes le a véleményt, hogy egyes emberek azt dont volna egy véleményt, és szeretné, hogy más népek által a levél nem képez, saját, hogy ezek az emberek, azt javasoljuk, hogy csatlakozzon az én és a kultusz, amit mondok!

Végül ma fogom sétál mintegy sh! t3crosoft
Míg a legtöbb FOSS (ingyenes nyílt forráskódú szoftver), a felhasználók utál Bill Gates, i cant say I do. Szeretem az ember, amíg nem tetszik neki a fellépések, aki humors nekem aki képes nevetni rá magától. A videók által előállított számlát, és balmer (a nutcase olyan normák) is remekül vicces és egy kis móka a ruhák és a szivar a nagy fiúk a Redmond óriás.
Ez az én személyes kedvenc

</ zegzugos>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Október 12 2008, 10:42
Donor Group

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old Október 12 2008, 10:46
Donor Group

azoknak, akik ne tudják, hogy a videó a svindli a film "A Night At The Roxbury"

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Open source megbízhatóbb DNS-szerver megoldás syer Linux és OS Alternatív 0 30. május 2009 18:03
Open source videóvágó soft pest79456 Multimédia és kodekek 1 26. január 2009 04:22
A News Bot serverguy Közösségi Hírek & Chat 12 1. március 2008 11:40
A nyílt forráskódú termékek, illetve a mikro-soft termékek? joshua77 General Chat szoftver 6 17. március 2007 21:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.