![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
Nos, előre megrendelt egy pandora A múlt héten, állítsa vissza 200, de meg kell megéri. Elõször is mi ez? jól lehet érzékelni, mint két dolog 1. egy UMPC, futó Linux és a csomagolás egy ütést a kar cortexet 600MHz CPU és kettős SD kártya résidők (lehetőségét raid!) fog futni a legtöbb, ha nem minden apps out there for Linux könnyedén egy teljes QWERTY billentyűzet és a touch screen Az UMPC, hogy elfér a zsebében (ott kell lennie void a zsebünkben, amikor 200 kiló használt SIT). 2. a játékautomata, ugyanúgy, mint a PSP vagy a Nintendo DS a pandora egy hordozható játékok paradicsoma külön játékokhoz is. Mint a legnagyobb teljesítményű hordozható játékélményt gadgetről a piacon ma is sok emulációra kedvenc platformok és a játék natív Linux játékok, mint a Quake, nyílt színtéren és Tron! . spekulált emulators lesz balra a playstation 1, sege Dreamcast, Sega Saturn, minden gameboys valamint sok-sok egyéb. Miért megvenni? MEH, miért ön didnt megvenni?? másrészt azt hiszem, hogy annak idején a "Mi a Linux a legjobb? kérdés, hogy láttam Leütés körül internet egészségtelen kötetek ezt a kérdést teljes mértékben a kontextusban. milyen linux a legjobb, milyen célból? sebesség? useability? kisebb forrásokat? nincs "legjobb" linux distros ott, csak néhány arra, hogy végezzen mások bizonyos területeken. Nekem a lista a következőképpen useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, mint speed - Arch Linux, Gentoo stabilitás - slackware legtöbb distros ki vannak taylored egyedi igények néhány próbálja, hogy az összes általános Rounders, de egy rohadt jó munkát, hogy ezt megtegyék. míg a többiek célja a niche piacok, sutch a törvényszéki nyomozók. az összes le a véleményt, hogy egyes emberek azt dont volna egy véleményt, és szeretné, hogy más népek által a levél nem képez, saját, hogy ezek az emberek, azt javasoljuk, hogy csatlakozzon az én és a kultusz, amit mondok! Végül ma fogom sétál mintegy sh! t3crosoft Míg a legtöbb FOSS (ingyenes nyílt forráskódú szoftver), a felhasználók utál Bill Gates, i cant say I do. Szeretem az ember, amíg nem tetszik neki a fellépések, aki humors nekem aki képes nevetni rá magától. A videók által előállított számlát, és balmer (a nutcase olyan normák) is remekül vicces és egy kis móka a ruhák és a szivar a nagy fiúk a Redmond óriás. Ez az én személyes kedvenc </ zegzugos> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| azoknak, akik ne tudják, hogy a videó a svindli a film "A Night At The Roxbury" |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Open source megbízhatóbb DNS-szerver megoldás | syer | Linux és OS Alternatív | 0 | 30. május 2009 18:03 |
| Open source videóvágó soft | pest79456 | Multimédia és kodekek | 1 | 26. január 2009 04:22 |
| A News Bot | serverguy | Közösségi Hírek & Chat | 12 | 1. március 2008 11:40 |
| A nyílt forráskódú termékek, illetve a mikro-soft termékek? | joshua77 | General Chat szoftver | 6 | 17. március 2007 21:08 |
| Téma eszközök | |
| |