פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

קוד פתוח ramblings שלי / חדשות

Reply

שרשרת כלים
Old 12 אוקטובר 2008, 10:18
קבוצת תורמים

Default קוד פתוח ramblings שלי / חדשות

<rambling>
ובכן, אני מראש הורה א pandora בשבוע שעבר, בחר להחזיר לי 200 אבל הוא אמור להיות שווה את זה. דבר ראשון מה זה? ובכן זה יכול להיות שני דברים כפי שנתפס
1. א umpc, ריצה Linux ו האריזה של האגרוף עם היד שלו 600mhz קלפת המוח מעבד כפול ואת כרטיס SD משבצות (אפשרות RAID!) זה יפעיל את רוב, אם לא כולם שם Apps for Linux בקלות עם מקלדת qwerty מלאה ו מסך המגע שלה את umpc שמתאימה בתוך כיס (שם אמור להיות חסר בכיס שלך שבה השתמשת 200 פאונד לשבת).
2. א מכונת משחקים, הרבה יותר כמו PSP או Nintendo DS את pandora היא גן עדן ניידים משחקים עם מסור המשחקים שולטת. כמו ברוב המשחקים עוצמה ניידים גאדג 'ט על השוק עד היום הוא יכול לחקות את מועדף רבים של פלטפורמות לשחק משחקים Native לינוקס כגון רעידת אדמה, פתח הריזב ו tron! . speculated emulators שיהיה ported הם PlayStation 1, sege dreamcast, sega סטורן, כל gameboys כמו גם רבים, רבים יותר.
למה לקנות אותו? meh, didn't למה אתה קונה את זה?!?!

שנית, אני חושב את הזמן כדי לענות על "מה לינוקס היא הטובה ביותר?" שאלה כי ראיתי פיק ברחבי האינטרנט ב חולני כרכים

שאלה זו מסתמכת אך ורק על הקשר. מה הכי טוב עבור לינוקס היא מה המטרה? מהירות? useability? נמוך יותר משאבים?
אין "הכי טוב" Linux distros שם, רק קצת אחרים לבצע את זה, בתחומים מסוימים.

בשבילי את הרשימה היא כדלקמן

useability - Ubuntu, הרשמה, mandriva, נענע
מהירות - קשת Linux, gentoo
יציבות - slackware

distros ביותר שלהם הם מחוץ taylored צרכים ספציפיים, חלקם מנסים להיות כל תירנגה הקפות ו לעזאזל לעשות עבודה טובה לעשות זאת. בעוד אחרים לעבר המטרה משקעת השווקים, כפי sutch משפטי החוקרים.

את כל למטה כדי לדעתם של כמה אנשים יש להם דעה dont וברצונך לעקוב אחר העמים על ידי מכתב ללא הערכות משלהם, לאנשים האלה, אני מציע לך להצטרף פולחן שלי ועושה מה שאני אומר!

לבסוף היום אני לשוטט עוד על sh! t3crosoft
למרות שמרבית foss (תוכנות קוד פתוח ללא תשלום) למשתמשים תהיה לגעול Bill Gates, צביעות אני אומר שאני עושה. אני אוהב את 'אדם בעת אולי אני לא אוהב את הפעולות שהוא humors-אותי עם היכולת שלו לצחוק עליו העצמי. את סרטוני הווידאו המיוצר על ידי הצעת החוק ו balmer (א nutcase בכל הסטנדרטים) הם brilliantly מצחיק ושם קצת כיף לתוך תביעות ו סיגרים של בנים גדול בבית redmond ענק.
זהו אזור אישי מועדף

</ מטפס>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 12 אוקטובר 2008, 10:42
קבוצת תורמים

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12 אוקטובר 2008, 10:46
קבוצת תורמים

עבור מי שאינו יודע כי dont הווידאו הוא פרודיה של הסרט "לילה ב-The Roxbury"

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
קוד פתוח שרת DNS פתרון אמין syer מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 ה -30 במאי 2009 18:03
עריכת וידאו בקוד פתוח רך pest79456 מולטימדיה רכיבי Codec 1 26 ינואר 2009 04:22
בחדשות בוט serverguy קהילה חדשות וצ 'אטים 12 ב -1 מרץ 2008 11:40
מוצרי קוד פתוח או מיקרו רך מוצרים? joshua77 כללי תוכנות צ 'אט 6 -17 מרץ 2007 21:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.