mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Mano atviro kodo ramblings / naujienos

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 12, 2008, 10:18
Donorų grupės

Default Mano atviro kodo ramblings / naujienos

<rambling>
Na, aš iš anksto užsakyta Pandora Praėjusią savaitę nustatyti mane atgal 200, tačiau turėtų būti verta. First off, kas tai? pat jis gali būti suvokiamas kaip dviejų dalykų
1. UMPC, Linux ir pakavimo savo ranką Cortex 600MHz CPU ir dvigubos SD card slots (galimybė RAID Punch!) Ji bus dauguma, jei ne visos apps out there for Linux lengvai su QWERTY klaviatūra ir aktyviuoju ekranu jos UMPC, kad telpa į kišenę (ten turėtų būti kišenėje tuščia, jei 200 £ naudojamas struktūra).
2. Aparatas, panašiai kaip PSP ar Nintendo DS Pandora yra nešiojamas žaidimų rojus su speciali žaidimo kontrolę. Kaip galingiausių nešiojamų žaidimų įtaisą į rinką, dieną jis gali rungtyniauti daug apie Jūsų mėgstamas programas ir atlikti gimtoji Linux tokius žaidimus kaip Quake, atviros arenos ir Tron! . Spėjama, emuliatorius, kuris bus perkeltas yra Playstation 1, sege Dreamcast, Sega Saturn, visi gameboys taip pat daug, daug daugiau.
Kodėl aš jį nusipirkti? meh, kodėl didnt galite jį nusipirkti?!?!

antra, manau, kad jo laikas spręsti "Kokia geriausia Linux?" klausimas, kurį aš mačiau beldžiasi aplink nesveikas apimtis internete

šį klausimą priklauso tik nuo konteksto. kas Linux yra geriausias kokiu tikslu? greitis? useability? mažiau lėšų?
nėra "geriausias" Linux distros ten, tik kai atlikti, kad iš kitų tam tikrose srityse.

man taip sąrašo

useability - Ubuntu, SUSE, Mandriva, mėta
greitis - Arch Linux, Gentoo
stabilumas - Slackware

distros dauguma iš jų yra taylored į konkrečius poreikius, kai kurie bando būti bendras visų Rounders ir padaryti damn good job daryti. kiti siekia niša rinkoje, sutch kaip teismo tyrėjai.

jos visos iki nuomone, kai kuriems žmonėms jos nereikės nuomonę ir nori sekti kitų tautų be formuoti savo laiške, kad šių žmonių, aš siūlau jums prisijungti prie savo kulto ir padaryti, kaip aš sakau!

Pagaliau šiandien aš kliedėti apie SH! t3crosoft
Nors dauguma Foss (nemokamai atviro kodo programinė įranga) vartotojai bus nekęsti Bill Gates, I cant say I do. Man patinka vyras-o aš nemėgstu jo veiksmus, jis sultys žmogaus organizme man su savo gebėjimą juoktis jam savarankiškai. filmai pagamintas Bill ir Balmer (pagal bet kokius standartus nutcase) yra puikiai juokinga ir smagu į ją šiek tiek kostiumai ir cigarai Big Boys at Redmond milžinas.
Tai yra mano asmeninė favorite

</ vijoklinis>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Spalis 12, 2008, 10:42
Donorų grupės

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old Spalis 12, 2008, 10:46
Donorų grupės

tiems, kurie Nežinau, kad vaizdo įrašas yra iš filmo "The Roxbury Naktis Spoof"

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Open source patikimas DNS serverio sprendimas syer Linux & Alternative OS 0 Gegužė 30, 2009 18:03
Open source vaizdo redagavimo minkštas pest79456 Multimedia & Codecs 1 26 sausis 2009 04:22
Naujienos Bot serverguy Community News & Chat 12 1 kovas 2008 11:40
Atviro kodo produktams arba labai minkštas produktus? joshua77 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 Kovas 17, 2007 21:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.