![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
Nu, es iepriekš pasūtīt Pandora Pagājušajā nedēļā, kas mani atpakaļ 200, bet tas ir tā vērts. First off Kas tas ir? labi tas var uztvert kā divas lietas 1. UMPC, ar Linux operētājsistēmu un iepakošanas perforators ar savu 600MHz roku garozā cpu un divējāda SD kartes slots (iespēja par raid!) tas ilgs vairums, ja ne visas apps out there for Linux ar vieglumu, ar pilnu QWERTY tastatūru un touch screen tās UMPC, kas atbilst šajā kabatas (jābūt spēkā jūsu kabatā, kur £ 200 sēdējām). 2. spēļu automātu, līdzīgi PSP un Nintendo DS pandora ir pārnēsājamas spēļu paradīze ar īpašu spēļu kontroli. Kā visspēcīgākais portatīvo spēļu sīkrīku tirgus dienā tā var sacensties daudzi no jūsu mīļākais platformas un spēlēt native linux spēles, piemēram, zemestrīce, atveriet arēnā un TRON! . spekulējis emulatori, kas tiks pārnesti ir playstation 1, sege Dreamcast, Sega Saturn, visi gameboys kā arī daudzi, daudzi citi. Kāpēc es varu to iegādāties? meh, kāpēc didn't jums nopirkt?!?! otrkārt, es domāju, ka tās laika, lai risinātu "Kas Linux ir vislabāk?" jautājums, ko es esmu redzējis klauvē ap interneta neveselīgs apjomi šo jautājumu ir atkarīga tikai no konteksta. kādi linux ir vislabāk kādā nolūkā? ātrums? lietojamības? zemāks resursus? nav "labākās" Linux distros, kas pastāv, tikai daži, kas veic izpildīt citas noteiktās jomās. man saraksts ir šāds lietojamības - Ubuntu, Suse, Mandriva, piparmētra ātrums - Arch Linux, gentoo stabilitāte - Slackware visvairāk distros savu ir taylored īpašām vajadzībām, daži cenšas būt vispārēji visiem rotaļa un darīt damn labu darbu darīt. kamēr citi tiecas nišu tirgos, sutch kā tiesu medicīnas izmeklētājiem. tās visas nosaka domas, dažiem cilvēkiem tie dont ir domas un vēlas sekot citu tautu ar vēstuli, neveidojot savas, lai šie cilvēki, es iesaku jums pievienoties mans kulta un darīt kā es saku! Visbeidzot šodien es klaiņošana par sh! t3crosoft Lai gan lielākā daļa Foss (free open source software) lietotājiem ienīst Bill Gates, i cant teikt i do. i like cilvēku, bet es nevēlētos viņa rīcību, viņš humors mani ar savu spēju smieties par viņu pašu. video, ko likumprojektu un Balmer (nutcase pēc jebkuriem standartiem) ir izcili smieklīgi un ieviest some fun vērā kostīmi un cigāri, lielie zēni pie Redmond milzis. Šī ir mana personas mīļākais </ rambling> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| tiem, kuri dont zina, ka video ir mānīšanās par filmu "Night At Roxbury" |
![]() |
|
| Bookmarks |