rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Moje open source ramblings / news

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 października 2008, 10:18
Grupa dawcy

<rambling>
Well, I wstępnie zamówiła pandora w zeszłym tygodniu, ustawić mnie 200, ale należy warto. Po pierwsze co to jest? również może być postrzegane jako dwie rzeczy
1. jeden UMPC, Linuksa i pakowania punch jeden z jej ramienia cortex 600MHz CPU i podwójną kartą SD szczeliny (możliwość raid!) to będzie działać większość, jeśli nie wszystkie aplikacje tam dla Linuksa z łatwością, z pełną klawiaturą qwerty i ekran dotykowy jej w UMPC, że mieści się w kieszeni (nie powinno być unieważnione w kieszeni 200 funtów, gdy używane siedzieć).
2. o grach maszyny, podobnie jak PSP czy Nintendo DS w pandora jest rajem z gry przenośne dedykowane do gier kontrolnych. Jak najbardziej przenośny gadżet gier na rynku na dzień może emulować wielu twoich ulubionych platform Linux i odtwarzanie rodzimych gier takich jak Quake, otwórz Arena i tron! . Emulatory spekulowali, że zostanie przeniesiony są playstation 1, sege Dreamcast, Sega Saturn, wszystkie gameboys jak również wiele, wiele więcej.
Dlaczego kupić? meh, why didnt you buy it??

z drugiej strony myślę, że do czasu jej rozwiązania "Co linux jest najlepszy?" Pytanie, które widziałem na pukanie do Internetu w niezdrowej wielkości

to pytanie w kontekście całości. Linux, co jest najlepsze w jakim celu? prędkość? useability? niższe zasoby?
nie są "najlepsze" dystrybucji Linuksa na tym, że obecnie tylko niektóre wykonać inne w niektórych obszarach.

dla mnie lista jest następująca

useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, mięta
prędkość - Arch Linux, Gentoo
stabilności - slackware

większości dystrybucji swoich taylored są do konkretnych potrzeb, niektóre starają się ogólna wszystkich Rounders i zrobić a damn good job to. , podczas gdy inne mają na rynkach niszowych, jak sutch kryminalistycznych śledczych.

do wszystkich jej zdaniem, dla niektórych osób są one dont opinii i chcą przejść na inne narody przez pismo bez tworzących własne, do tych ludzi, proponujemy dołączyć do mojego kultu i jak mówię!

wreszcie dziś będę włóczyć się o sh! t3crosoft
podczas gdy większość FOSS (free open source software) użytkownicy będą cierpieć Bill Gates, i cant say zrobić. I like the man-a ja może się nie podobać jego działań on-humors mnie jego zdolność do śmiechu w nim siebie. filmów wyprodukowanych przez Billa i balmer (a nutcase przez jakiekolwiek normy) są błyskotliwie zabawne i umieścić zabawy w garnitury i cygar z dużych chłopców w Redmond olbrzyma.
to moja ulubiona osobowych

</ rambling>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

My System: Cewy to zastanawiam Macine

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Płyta główna:
asus p5q deluxe
Pamięć RAM:
4 gig 1066MHz OCZ SLI
Karta graficzna (y):
nvidia 8800 ultra evga ko
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
750 kabriolet Seagate, 32meg Wikisłowniku
Optical Drive (s):
3 ASUS DVD pisarzy, LightScribe
Case / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Chłodzenie:
tuniq wieży
Sieć / Internet:
podwójne porty Gigabit LAN
Monitor (y):
24 "Dell 2408wfp
Operating System (-y):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 12 października 2008, 10:42
Grupa dawcy

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12 października 2008, 10:46
Grupa dawcy

Nie dla tych, którzy wiedzieli, że film jest fałszywe z filmu "A Night At The Roxbury"

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.