![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
Ei bine, am comandat un pre - Pandora săptămâna trecută, mi-spate 200 dar ar trebui să se merita. În primul rând pe ceea ce este? şi acesta poate fi perceput ca fiind două lucruri 1. un umpc, rulează linux de ambalare şi de o lovitură de pumn cu braţul cortexul 600mhz cpu şi dual card SD sloturi (posibilitatea de raid!!), va rula cele mai multe dacă nu toate apps acolo pentru Linux cu uşurinţă, cu o tastatură completă qwerty si touch screen sale umpc în care se încadrează în buzunar (ar trebui să existe un gol în buzunar, unde 200 de lire folosite pentru a sta). 2. de jocuri, o maşină, la fel ca pe un PSP sau Nintendo DS a Pandorei este un paradis cu portabile de jocuri dedicate de jocuri, de control. Ca şi cele mai puternice portabile de jocuri, gadget pe piaţă cu zi se poate încerca multe preferate platforme Linux native şi să joace jocuri, cum ar fi cutremurul, deschis arena şi tron! . Emulatoarele speculat că va fi portat sunt PlayStation 1, sege Dreamcast, SEGA Saturn, toate gameboys precum şi multe, multe altele. De ce am cumpara? meh, didnt ce-aţi cumpărat-o?!?! în al doilea rând, cred că timpul său de a aborda "Ce Linux este cel mai bine?" întrebarea pe care le-am văzut să bată în jurul internet nesănătoase în volume această întrebare se bazează în întregime pe context. linux ce este cel mai bine în ce scop? viteza? useability? mai mic de resurse? nu exista "cel mai bun" linux distros acolo, doar că în unele altora efectua în anumite zone. pentru mine pe lista este, după cum urmează useability - ubuntu, SUSE, Mandriva, mentă viteza - arch linux, gentoo stabilitate - Slackware distros majoritatea lor sunt taylored la nevoile specifice, unii încearcă să se generic toate rounders şi a face un bun loc de muncă a face acest lucru. în timp ce altele au drept scop nişe de piaţă, după cum sutch forensic anchetatori. sa tot în jos pentru a avizului, pentru unii oameni dont ei au o părere şi doresc să urmeze alte popoare de scrisoare fără fac propriile lor, la aceste persoane, vă sugerez să vă alăturaţi mea de cult şi de a face ce-ti spun! În cele din urmă de azi i se va abate de la subiect despre sh! t3crosoft în timp ce cele mai multe FOSS (free software open source) utilizatorii vor urî Bill Gates, i cant spun eu. Îmi place omul în timp ce i-ar putea să nu vrea acţiunile sale mi-a humors cu abilitatea lui de a rade de el auto. filme produse de proiect de lege şi balmer (a nutcase prin orice standarde) sunt genial de amuzant şi pune te distrezi în costume şi trabucuri de mare de băieţi de la Redmond gigant. aceasta este preferata mea personala </ căţărător> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| pentru cei care ştiu că dont video este un spoof al filmului "O noapte la Roxbury de" |
![]() |
|
| Marcaje |