menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Moja open source ramblings / novinky

Reply

Thread Tools
Old 12. októbra 2008, 10:18
Darcu Skupina

<rambling>
dobre, aj pre-objednal Pandora minulý týždeň ma späť 200, ale to by sa malo za to. Prvé, čo to je? aj to môže byť vnímané ako dve veci
1. jeden UMPC, beží Linux a balenie jeden úder s ramenom kortex 600MHz CPU a duálnou kartu SD sloty (možnosť RAIDu!) bude prevádzkovať väčšinu, ak nie všetky apps tam pre linux ľahké s plnou qwerty klávesnicou a dotykovým displejom jeho UMPC, ktorý sa zmestí do vrecka (tam by mal byť neplatný v kapse, kde 200 libier používa na sedenie).
2. herné stroj, rovnako ako PSP alebo Nintendo DS sa Pandora je prenosný hry raja sa venuje hraniu kontrol. Ako najúčinnejší prenosná herná gadget na trh na deň sa môže napodobňovať veľa vašich obľúbených platforiem a prehrávať nativní linux hier ako Quake, otvorenej scéne a Tron! . neuvažoval emulátory že bude prenášanej sú playstation 1, sege Dreamcast, SEGA Saturn, všetky gameboys rovnako ako mnoho, mnoho ďalších.
Prečo som si ju kúpili? meh, prečo didnt vás kúpiť?!?

Po druhé myslím, že jeho čas zaoberať sa "Aký linux je najlepšie?" Otázka, na ktorú som videl tloukl okolo internetu v nezdravými zväzky

na túto otázku závisí úplne od kontextu. linux, čo je najlepšie za akým účelom? rýchlosť? použiteľnosť? nižšia zdroje?
neexistuje "najlepšie" linux distros tam, len niektoré, ktoré okrem iného vykonávať v určitých oblastiach.

Pre mňa je zoznam takto

použiteľnosť - Ubuntu, SuSE, Mandriva, mint
rýchlosť - arch linux, gentoo
stability - Slackware

distros väčšinu svojich taylored sú špecifickým potrebám, niektorí snažia byť generické všetky rounders a urobiť zatraceně dobrú prácu tak. kým iné sa zameriavajú na okrajové trhy, sutch ako súdny vyšetrovatelia.

všetko na svojom stanovisku, že u niektorých ľudí, že dont mať názor a chcú sledovať ostatné národy listom bez tvoriaci vlastné, aby títo ľudia, doporučuji vám pripojiť môj kultovou a robiť si, čo vravím!

Nakoniec aj dnes bude blouznit o sh! T3crosoft
Zatiaľ čo väčšina Foss (zdarma open-source softvér) užívatelia budú nenávidět Bill Gates, i cant povedať aj urobiť. Mám rada mužov, zatiaľ čo-i nemusí páčiť jeho činnosti-on humors mi s jeho schopnosť smiať jemu vlastné. video vyrobené vyúčtovanie a balmer (a blázon do všetky normy) sú úžasne vtipný a dal pobavenie do kombinézy a cigár z veľkej chlapcov v Redmondu obra.
to je môj osobný obľúbené

</ Plazivý>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 12. októbra 2008, 10:42
Darcu Skupina

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12. októbra 2008, 10:46
Darcu Skupina

pre tých, kto dont vedieť, že video je vtip z filmu "A noc v Roxbury"

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.