![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
dobre, aj pre-objednal Pandora minulý týždeň ma späť 200, ale to by sa malo za to. Prvé, čo to je? aj to môže byť vnímané ako dve veci 1. jeden UMPC, beží Linux a balenie jeden úder s ramenom kortex 600MHz CPU a duálnou kartu SD sloty (možnosť RAIDu!) bude prevádzkovať väčšinu, ak nie všetky apps tam pre linux ľahké s plnou qwerty klávesnicou a dotykovým displejom jeho UMPC, ktorý sa zmestí do vrecka (tam by mal byť neplatný v kapse, kde 200 libier používa na sedenie). 2. herné stroj, rovnako ako PSP alebo Nintendo DS sa Pandora je prenosný hry raja sa venuje hraniu kontrol. Ako najúčinnejší prenosná herná gadget na trh na deň sa môže napodobňovať veľa vašich obľúbených platforiem a prehrávať nativní linux hier ako Quake, otvorenej scéne a Tron! . neuvažoval emulátory že bude prenášanej sú playstation 1, sege Dreamcast, SEGA Saturn, všetky gameboys rovnako ako mnoho, mnoho ďalších. Prečo som si ju kúpili? meh, prečo didnt vás kúpiť?!? Po druhé myslím, že jeho čas zaoberať sa "Aký linux je najlepšie?" Otázka, na ktorú som videl tloukl okolo internetu v nezdravými zväzky na túto otázku závisí úplne od kontextu. linux, čo je najlepšie za akým účelom? rýchlosť? použiteľnosť? nižšia zdroje? neexistuje "najlepšie" linux distros tam, len niektoré, ktoré okrem iného vykonávať v určitých oblastiach. Pre mňa je zoznam takto použiteľnosť - Ubuntu, SuSE, Mandriva, mint rýchlosť - arch linux, gentoo stability - Slackware distros väčšinu svojich taylored sú špecifickým potrebám, niektorí snažia byť generické všetky rounders a urobiť zatraceně dobrú prácu tak. kým iné sa zameriavajú na okrajové trhy, sutch ako súdny vyšetrovatelia. všetko na svojom stanovisku, že u niektorých ľudí, že dont mať názor a chcú sledovať ostatné národy listom bez tvoriaci vlastné, aby títo ľudia, doporučuji vám pripojiť môj kultovou a robiť si, čo vravím! Nakoniec aj dnes bude blouznit o sh! T3crosoft Zatiaľ čo väčšina Foss (zdarma open-source softvér) užívatelia budú nenávidět Bill Gates, i cant povedať aj urobiť. Mám rada mužov, zatiaľ čo-i nemusí páčiť jeho činnosti-on humors mi s jeho schopnosť smiať jemu vlastné. video vyrobené vyúčtovanie a balmer (a blázon do všetky normy) sú úžasne vtipný a dal pobavenie do kombinézy a cigár z veľkej chlapcov v Redmondu obra. to je môj osobný obľúbené </ Plazivý> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| pre tých, kto dont vedieť, že video je vtip z filmu "A noc v Roxbury" |