![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
<рамблинг>
добро, и пре-наложио панда прошли викенд, сет ме натраг 200 али то би требао бити вредност то. Пре свега што је то? и може се посматрати као две ствари 1. један умпц, трчање Линукс и једног паковања пунцх 600мхз са својом мишића цортекс ЦПУ дуал СД картицу и слот (могућност за напад!) да ће се изводити већина ако не сви аппс вани за Линукс са лакоћом уз пуну куерты тастатуру и екран осјетљив на додир његових умпц је да се уклапа у џепу (ту би требао бити празнина у вашем џепу где се користи за 200 £ СИТ). 2. један гаминг машина, много као што је ПСП или Нинтендо ДС је панда је преносив игре рај придијељени гаминг контроле. Као најмоћнија гаминг гаџет портабле на тржишту на дан може опонашати многе од ваших омиљених платформи Линукс нативе и играти игре као што су земљотрес, отворене арене и трон! . спецулатед емулаторс који ће се користити су плаыстатион 1, сеге дреамцаст, сега Сатурн, све гамебоыс као и многи, многи други. зашто сам га купити? мех, зашто није куповине?!?! као друго мислим да своје време и на адресу: "Шта је Линукс најбољи?" питање које сам видјела куцање око интернета у нездравим свезака на ово питање зависи у потпуности о контексту. Линукс што је најбоље за коју сврху? Брзина? усеабилиты? нижа ресурсе? не постоје "најбољи" Линукс дистрос вани, само неки други који се изводе у одређеним областима. за мене листи је како следи усеабилиты - Убунту, суше, Мандрива, мента брзина - АРЦХ Линукс, Гентоо стабилност - слацкуаре већина дистрос оут таылоред да су њихове специфичне потребе, неке покушати бити генеричке све роундерс и направити добар посао доврага радиш тако. док други циљ специјализоване сегменте тржишта, као и форензички сутцх истражитељима. њене све доле до мишљењу, за неке људе они донт имати мишљење и желе да слиједи друге народе које је писмо без формирање својих, да се ти људи, и предлажемо да се придруже мој култ и учини како ти кажем! Коначно данас ћу потуцати око сх! Т3црософт док је већина фосс (фрее опен соурце софтуаре) корисници ће мржња Билл Гатес, ја лицемјерје рећи и учинити. Свиђа ми се човек док сам мај не као његов-акцијама хуморс ме он са својом способности да се смеју на њега самоуправе. видео записе продуцед бы а билл балмер (а нутцасе било којим стандардима) су брилијантна смијешних и ставити неке забаве у одијела и цигаре од великих момака на Редмонд џин. Ово је моја лична омиљена </ Расплинут> хттп://ук.ыоутубе.цом/уатцх?в=ИЫ2ј_ГПИкРА Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||