az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Benim açık kaynak ramblings / haber

Reply

Konu Araçları
Old 12 Ekim 2008, 10:18
Bağış Grubu

Default Benim açık kaynak ramblings / haber

<rambling>
Ben önceden bir sipariş Pandora Geçen hafta, 200 bana ayarlamak ama buna değer olması gerekir. İlk olarak ne oldu? iyi iki şey olarak algılanan olabilir
1. bir umpc, linux çalışan ve 600MHz kol korteks işlemci ve çift SD kart yuvası saldırısı için (olası bir yumruk ambalaj!) büyük değilse tüm uygulamaları orada tam QWERTY klavye ve dokunmatik ekran ile kolaylıkla Linux için aday olacak olan bu umpc bu uyan cebinde (ancak cebinde bir boşluk olmalıdır burada 200 kilo olmak için kullanılır).
2. bir oyun makinesi, bir PSP veya Nintendo kadar gibi Pandora DS adanmış oyun kontrolleri ile taşınabilir bir oyun cennetidir. Gün piyasa üzerinde favori platformların çok taklit ve açık alanda ve Tron deprem gibi doğal Linux oynamak en güçlü taşınabilir oyun aygıtı olarak! . bu port olacaktır emülatörlerine speculated PLAYSTATION 1, sege dreamcast, Sega Saturn, tüm gameboys yanı sıra birçok daha vardır.
Neden bunu satın mı? meh, neden onu satın didnt?!?!

ikincisi ben Timne "Hangi Linux adresine düşünüyorum iyi olur?" soru i sağlıksız miktarlarda internet çevresinde eleştiri gördük

Bu soruya tamamen bağlamda dayanıyor. Linux hangi amaç için en iyisi ne? hız? useability? alt kaynaklar?
orada da çıkışı yok "en iyi" Linux dağıtımlarının, sadece bazı belli bazı alanlarda başkaları yapmak vardır.

Benim için bir listesi aşağıdaki gibidir

useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, nane
hızı - kemer linux Gentoo'yu
istikrar - Slackware

kendi özel ihtiyaçlarına taylored olduğunu en dağıtımları, bazı tüm beysbole benzeyen bir top oyunu genel olarak çalışır ve çok iyi bir iş Böylece yapmak. diğerleri niş pazarlara at amacı adli müfettişler olarak sutch.

onun tüm aşağı görüşe, onlar dont görüş ve kendi kurma olmadan mektupla, bu insanlar için diğer halklar takip etmek isteyen bazı insanlar, sana kült katılmak ve i söylemek gibi yapmak öneririz!

son Bugün hakkında sh yayılıp olacak! t3crosoft
Çoğu FOSS (ücretsiz açık kaynak kodlu yazılım) kullanıcıları Bill Gates nefret edecek, i cant i yapmak söylüyorlar. adam gibi i-Ben onun eylemleri gibi olabilir-kendi yeteneği onu kendine gülmeye bana humors. videoları fatura ve Balmer istediğiniz standartlarına göre (bir deli) üretilen zekice komik ve Suit ve büyük çocuklar ve puro Redmond dev at bazı eğlenceli bir.
Bu benim kişisel favori olduğu

</ bağlantısız>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 12 Ekim 2008, 10:42
Bağış Grubu

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12 Ekim 2008, 10:46
Bağış Grubu

Daha dont için video film "A Night At The Roxbury bir kandırma" olduğunu biliyorum

Register

Bookmarks