менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Мій бред відкритих джерел / Новини

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2008, 10:18
Донор групи

<rambling>
Ну, я заздалегідь замовив Pandora Минулого тижня поставив мене назад 200, але воно має бути варто. По-перше, що це таке? також воно може бути сприйнято як дві речі
1. UMPC, в операційній системі Linux та упаковка ударом зі своєю 600MHz ARM CPU корі та подвійного слота SD Card (можливість для RAID!) Він буде працювати в більшості, якщо не все там додатків для Linux з легкістю, з повною QWERTY-клавіатурою й сенсорним екраном свого UMPC, що поміщається в кишені (не повинно бути порожнечі в кишені 200 фунтів, де зазвичай сидів).
2. гральний автомат, дуже схожа на PSP і Nintendo DS Pandora являє собою портативний рай ігор з спеціальними елементами гри. Як найбільш потужних портативних гаджетів ігор на ринку на день вона може наслідувати багато хто з ваших улюблених платформах і грають рідних Ігри Linux таких як землетруси, відкритій арені і електрон! . припустив, емулятори, які будуть перенесені є PlayStation 1, Серж Dreamcast, Sega Saturn, все gameboys як і багато, багато інших.
Чому я його купив? Meh, чому ж ви її купити?!?!

по-друге, я думаю, свого часу для вирішення "Що Linux краще?" Питання, який я бачив вештаються по Інтернету в тому нездоровим

це питання цілком залежить від контексту. Linux, що є кращим для якої мети? швидкість? useability? нижня ресурсів?
немає "Linux краще" дистрибутивах там, що тільки деякі з виконувати інші визначені райони.

Для мене цей список наступних

useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, м'ята
Швидкість - Arch Linux, Gentoo
стабільність - Slackware

Найбільш дистрибутиви своїх taylored є конкретними потребами, дехто намагається бути універсальним все личаки і не добра робота цього. а інші націлені на нішевих ринках, як Sutch криміналістів.

всіх його вниз до думки, для деяких людей вони не мають свою думку і хочуть наслідувати іншим народам Лист без формування своїх власних, до цих людей, я пропоную вам приєднатися до моїх культу і роби, як я кажу!

Нарешті я сьогодні Ramble о ш! T3crosoft
Хоча більшість Фосс (безкоштовно з відкритим вихідним кодом) користувачі ненавидять Білла Гейтса, я нахиляє кажу я. Я, як людина, а я не хотів його дій, він соки мене своєю здатністю сміятися над ним я. відеоматеріали, підготовлені Білла і Балмер (псих за будь-якими мірками) блискуче смішно і покласти розважитися в костюмах і сигари великих хлопчиків в Редмонді гіганта.
Це моя особиста улюблених

</ Rambling>
http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 12 жовтня 2008, 10:42
Донор групи

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 12 жовтня 2008, 10:46
Донор групи

для тих, хто не знаю, що відео є пародією фільму "A Night At The Roxbury"

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.