![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| <rambling>
Ну, я заздалегідь замовив Pandora Минулого тижня поставив мене назад 200, але воно має бути варто. По-перше, що це таке? також воно може бути сприйнято як дві речі 1. UMPC, в операційній системі Linux та упаковка ударом зі своєю 600MHz ARM CPU корі та подвійного слота SD Card (можливість для RAID!) Він буде працювати в більшості, якщо не все там додатків для Linux з легкістю, з повною QWERTY-клавіатурою й сенсорним екраном свого UMPC, що поміщається в кишені (не повинно бути порожнечі в кишені 200 фунтів, де зазвичай сидів). 2. гральний автомат, дуже схожа на PSP і Nintendo DS Pandora являє собою портативний рай ігор з спеціальними елементами гри. Як найбільш потужних портативних гаджетів ігор на ринку на день вона може наслідувати багато хто з ваших улюблених платформах і грають рідних Ігри Linux таких як землетруси, відкритій арені і електрон! . припустив, емулятори, які будуть перенесені є PlayStation 1, Серж Dreamcast, Sega Saturn, все gameboys як і багато, багато інших. Чому я його купив? Meh, чому ж ви її купити?!?! по-друге, я думаю, свого часу для вирішення "Що Linux краще?" Питання, який я бачив вештаються по Інтернету в тому нездоровим це питання цілком залежить від контексту. Linux, що є кращим для якої мети? швидкість? useability? нижня ресурсів? немає "Linux краще" дистрибутивах там, що тільки деякі з виконувати інші визначені райони. Для мене цей список наступних useability - Ubuntu, SuSE, Mandriva, м'ята Швидкість - Arch Linux, Gentoo стабільність - Slackware Найбільш дистрибутиви своїх taylored є конкретними потребами, дехто намагається бути універсальним все личаки і не добра робота цього. а інші націлені на нішевих ринках, як Sutch криміналістів. всіх його вниз до думки, для деяких людей вони не мають свою думку і хочуть наслідувати іншим народам Лист без формування своїх власних, до цих людей, я пропоную вам приєднатися до моїх культу і роби, як я кажу! Нарешті я сьогодні Ramble о ш! T3crosoft Хоча більшість Фосс (безкоштовно з відкритим вихідним кодом) користувачі ненавидять Білла Гейтса, я нахиляє кажу я. Я, як людина, а я не хотів його дій, він соки мене своєю здатністю сміятися над ним я. відеоматеріали, підготовлені Білла і Балмер (псих за будь-якими мірками) блискуче смішно і покласти розважитися в костюмах і сигари великих хлопчиків в Редмонді гіганта. Це моя особиста улюблених </ Rambling> http://uk.youtube.com/watch?v=IY2j_GPIqRA Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| для тих, хто не знаю, що відео є пародією фільму "A Night At The Roxbury" |