menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

POTřEBA dobrý nízké spec linux

Reply

Thread Nástroje
Old 1. října 2008, 02:32
Člen Skupina

Default POTřEBA dobrý nízké spec linux

ahoj jsem tu IBM Thinkpad 570
64 MB RAM
366mhz procesor
masivní 6gb pevného disku
+2.5megabajt Na palubě video grafika

Já koukám nainstalovat linux a mám před používá různé verze,
Mám asi vypadalo na dobré distro, že je velmi lehký a mám zjištěno, zatraceně malý Linux je velmi lehká na specifikace
Jen přemýšlím, jestli někdo má jakékoli myšlenky na dobrý OS, nebo jestli někdo má používat sakra malé linux dříve?
Děkujeme vám
Old 4. října 2008, 15:26
Dárce Skupina

Default POTřEBA dobrý nízké spec linux

ano IVE používá DLS před a funguje to i na mém p2 350hmz s 64MB RAM, myslím, že je to pouze zabírá kolem 100 megabajtů takže budete mít dost prostoru na vaší levé luxusně velký pevný disk:)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přemýšlíte o obchodování s notebookem na plochu - Je to dobrý spec? icee20 Obecné Hardware Chat 5 26. května 2009 06:37
Systém Spec - Je to Kompiluje Dobrý? Katana Obecné Hardware Chat 6 14. února 2009 15:40
Co je dobré volný audio / hudební přehrávač pro Linux? vistadude Linux & Alternativní OS 7 1. února 2009 06:31
Co se vám spec? Spec leaderboard Cew27 Obecné Hardware Chat 54 5. ledna 2008 18:50
Herní PC spec nějaký dobrý? boon401 Obecné Hardware Chat 7 4. ledna 2008 17:58
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.