![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem tu IBM Thinkpad 570 64 MB RAM 366mhz procesor masivní 6gb pevného disku +2.5megabajt Na palubě video grafika Já koukám nainstalovat linux a mám před používá různé verze, Mám asi vypadalo na dobré distro, že je velmi lehký a mám zjištěno, zatraceně malý Linux je velmi lehká na specifikace Jen přemýšlím, jestli někdo má jakékoli myšlenky na dobrý OS, nebo jestli někdo má používat sakra malé linux dříve? Děkujeme vám |
|
| |||
| |||
| ano IVE používá DLS před a funguje to i na mém p2 350hmz s 64MB RAM, myslím, že je to pouze zabírá kolem 100 megabajtů takže budete mít dost prostoru na vaší levé luxusně velký pevný disk:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přemýšlíte o obchodování s notebookem na plochu - Je to dobrý spec? | icee20 | Obecné Hardware Chat | 5 | 26. května 2009 06:37 |
| Systém Spec - Je to Kompiluje Dobrý? | Katana | Obecné Hardware Chat | 6 | 14. února 2009 15:40 |
| Co je dobré volný audio / hudební přehrávač pro Linux? | vistadude | Linux & Alternativní OS | 7 | 1. února 2009 06:31 |
| Co se vám spec? Spec leaderboard | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 54 | 5. ledna 2008 18:50 |
| Herní PC spec nějaký dobrý? | boon401 | Obecné Hardware Chat | 7 | 4. ledna 2008 17:58 |
| Thread Nástroje | |
| |