![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello Most van egy IBM ThinkPad 570 64MB RAM 366mhz processzor tömegesen 6GB merevlemezként 2.5MB fedélzetén Video Graphics Azt várom, hogy a Linux telepítéséhez és én használt különböző változatok előtt, Van körbenézett a jó distro, hogy nagyon könnyű, és úgy találta, hogy a rohadt kis linux nagyon könnyű a specs Csak gondoltam, ha valaki olyan gondolatait egy jó operációs rendszer, illetve ha valaki már használja a rohadt kis linux előtt? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Igen ive használt DLS előtt, és jól működik az én p2 350hmz a 64MB RAM, azt hiszem, csak 100 MB körül van, így rengeteg hely maradt a fényűzően nagy merevlemezt:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Thinking of trading laptop, asztali - Ez egy jó spec? | icee20 | Általános fémáru Chat | 5 | 26. május 2009 06:37 |
| System Spec - Ez Testfelépítés Jó? | Katana | Általános fémáru Chat | 6 | 14. február 2009 15:40 |
| Mi a jó ingyenes audio / music player for Linux? | vistadude | Linux és OS Alternatív | 7 | 1. február 2009 06:31 |
| Mi neked spec? Spec leaderboard | Cew27 | Általános fémáru Chat | 54 | 5. január 2008 18:50 |
| Gaming db spec valami jó? | boon401 | Általános fémáru Chat | 7 | 4. január 2008 17:58 |
| Téma eszközök | |
| |