мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Треба ми добар ниске спец Линукс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. октобар 2008, 02:32
Мембер Гроуп

Default Треба ми добар ниске спец Линукс

Поздрав Имам праведан је добио ИБМ ТхинкПад 570
64МБ РАМ-а
Процесор 366мхз
Масивна 6гб хард диск
2.5мб на броду видеографички

Ја сам хандсоме за инсталацију Линукс и сам користи разне верзије пре,
Ја сам гледао около за добар дистро који је веома лак и нађе проклети мали Линукс бити јако светло на наочаре
само занима ако неко има било какве мисли на добар ОС, или ако било ко је доврага користити малу Линукс пре?
Хвала
Old 4. октобар 2008, 15:26
Донаторска Група

Default Треба ми добар ниске спец Линукс

Да имам ДЛС користити пре и то ради добро на мом П2 350хмз са 64МБ РАМ-а, мислим да је то само узима око 100МБ тако да ћете имати довољно простора на вашем левом луксузно велики хард диск:)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Размишљате о трговању лаптоп за десктоп - Да ли је то добар спец? ицее20 Генерал Хардуаре Цхат 5 26 мај 2009 06:37
Сыстем Спец - Је ли то Градити добро? Катана Генерал Хардуаре Цхат 6 14 фебруар 2009 15:40
Шта је добар бесплатан аудио / мусиц плаыер за Линукс? вистадуде Линукс ОС и алтернативна 7 1 фебруар 2009 06:31
Колико вас спец? Изванред Леадербоард Цеу27 Генерал Хардуаре Цхат 54 5 јануар 2008 18:50
Гаминг пц спец било који добар? боон401 Генерал Хардуаре Цхат 7 4 јануар 2008 17:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц