![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я тільки що отримав IBM ThinkPad 570 64MB RAM 366mhz процесор масові 6gb жорсткому диску 2.5mb на борту Video Graphics Я шукаю для установки Linux, і я використовував різні версії раніше, Я озирнувся на хороший дистрибутив, який дуже легко і я не знайшов Damn Small Linux дуже світло на специфікації просто цікаво, якщо хтось має будь-які думки про гарну операційної системи або якщо хто-небудь використання Damn Small Linux раніше? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Так Ive використовуватися DLS до і вона добре працює і на моєму P2 350hmz з 64MB RAM, я думаю, що це займе всього навколо 100mb тому у Вас буде багато місця на вашому розкішному великий жорсткий диск:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Думаючи про торговельні ноутбук для настільного - Чи є це добрим Spec? | icee20 | Генеральний обладнання чат | 5 | 26 травня 2009 06:37 |
| Система Spec - Хіба це побудувати гарне? | Катана | Генеральний обладнання чат | 6 | 14 лютого 2009 15:40 |
| Що таке хороший безкоштовний аудіо / музичний програвач для Linux? | vistadude | Linux & альтернативних ОС | 7 | 1 лютого 2009 06:31 |
| Whats ви Spec? Spec банер | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 54 | 5 січня 2008 18:50 |
| Ігрові ПК Spec будь-який хороший? | boon401 | Генеральний обладнання чат | 7 | 4 січня 2008 17:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |