менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Потрібен хороший низький специфікація Linux

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 жовтня 2008, 02:32
Член групи

Default Потрібен хороший низький специфікація Linux

Здравствуйте, я тільки що отримав IBM ThinkPad 570
64MB RAM
366mhz процесор
масові 6gb жорсткому диску
2.5mb на борту Video Graphics

Я шукаю для установки Linux, і я використовував різні версії раніше,
Я озирнувся на хороший дистрибутив, який дуже легко і я не знайшов Damn Small Linux дуже світло на специфікації
просто цікаво, якщо хтось має будь-які думки про гарну операційної системи або якщо хто-небудь використання Damn Small Linux раніше?
Спасибо
Old 4 жовтня 2008, 15:26
Донор групи

Default Потрібен хороший низький специфікація Linux

Так Ive використовуватися DLS до і вона добре працює і на моєму P2 350hmz з 64MB RAM, я думаю, що це займе всього навколо 100mb тому у Вас буде багато місця на вашому розкішному великий жорсткий диск:)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Думаючи про торговельні ноутбук для настільного - Чи є це добрим Spec? icee20 Генеральний обладнання чат 5 26 травня 2009 06:37
Система Spec - Хіба це побудувати гарне? Катана Генеральний обладнання чат 6 14 лютого 2009 15:40
Що таке хороший безкоштовний аудіо / музичний програвач для Linux? vistadude Linux & альтернативних ОС 7 1 лютого 2009 06:31
Whats ви Spec? Spec банер Cew27 Генеральний обладнання чат 54 5 січня 2008 18:50
Ігрові ПК Spec будь-який хороший? boon401 Генеральний обладнання чат 7 4 січня 2008 17:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.