![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθούν να εγκαταστήσετε Puppy Linux 4,2 σε 9 χρόνια παλιό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα Live CD. Για κάποιο λόγο μου BIOS δεν έχει μία μόνο φορά μενού εκκίνησης (η οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αντί για εκκίνηση από το BIOS την επιλογή για σας). Λοιπόν, πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση Puppy αν δεν μπορώ να το εγκαταστήσετε με αυτόν τον τρόπο. Μπορώ να το εγκαταστήσετε, μετά κάνω εκκίνηση σε Windows. Μπορώ να το εγκαταστήσετε κατά την εκκίνηση μέχρι το χέρι, χωρίς την επιλογή αυτή. δεν υπάρχουν προβλήματα με το ίδιο το CD, θα ελέγχεται από τη χρήση του Live CD για φορητό υπολογιστή μου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια Εγκατάσταση Pop Up για τον υπολογιστή μου; | reeksy86 | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 18 Οκτώβρη 2009 15:37 |
| Δεν είμαι διασκεδάζοντας εγκατάσταση Vista σε νέο υπολογιστή μου. | xarzu | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 2 Απρ 2008 08:39 |
| Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Linux σε ένα πραγματικά παλιό υπολογιστή | Hobbs | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 17 Δεκ. 2007 11:41 |
| Βοήθεια παλιό υπολογιστή openSUSE Linux Network Planning | 597 | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 4 Δεκ 2007 06:26 |
| Εγκατάσταση του Linux ως δεύτερο λειτουργικό σύστημα | RobT | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 28 Οκτ 2007 18:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |