μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση του Puppy Linux σε παλιό υπολογιστή.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31ης Μαΐου 2009, 18:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση του Puppy Linux σε παλιό υπολογιστή.

Είμαι προσπαθούν να εγκαταστήσετε Puppy Linux 4,2 σε 9 χρόνια παλιό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα Live CD. Για κάποιο λόγο μου BIOS δεν έχει μία μόνο φορά μενού εκκίνησης (η οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αντί για εκκίνηση από το BIOS την επιλογή για σας). Λοιπόν, πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση Puppy αν δεν μπορώ να το εγκαταστήσετε με αυτόν τον τρόπο. Μπορώ να το εγκαταστήσετε, μετά κάνω εκκίνηση σε Windows. Μπορώ να το εγκαταστήσετε κατά την εκκίνηση μέχρι το χέρι, χωρίς την επιλογή αυτή. δεν υπάρχουν προβλήματα με το ίδιο το CD, θα ελέγχεται από τη χρήση του Live CD για φορητό υπολογιστή μου.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε βοήθεια Εγκατάσταση Pop Up για τον υπολογιστή μου; reeksy86 Γενικά Λογισμικό Chat 0 18 Οκτώβρη 2009 15:37
Δεν είμαι διασκεδάζοντας εγκατάσταση Vista σε νέο υπολογιστή μου. xarzu Λειτουργικά συστήματα Windows 5 2 Απρ 2008 08:39
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Linux σε ένα πραγματικά παλιό υπολογιστή Hobbs Linux & Εναλλακτικές OS 1 17 Δεκ. 2007 11:41
Βοήθεια παλιό υπολογιστή openSUSE Linux Network Planning 597 Linux & Εναλλακτικές OS 1 4 Δεκ 2007 06:26
Εγκατάσταση του Linux ως δεύτερο λειτουργικό σύστημα RobT Linux & Εναλλακτικές OS 1 28 Οκτ 2007 18:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.