manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Trebate pomoć štene instalirate Linux na starom računalu.

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2009, 18:12
Novi član grupe

Default Trebate pomoć štene instalirate Linux na starom računalu.

Im 'težak da biste instalirali Linux štene 4,2 na 9 godina staro računalo koristeći live cd. Iz nekog razloga moj bios nema jedno vrijeme boot menu (ekranu gdje ste odabrali što to čizma from umjesto BIOS odabirom za vas). Pa kako mogu instalirati štene ako ne mogu ga instalirati na taj način. Mogu li ga instalirati boot nakon što sam u sustavu Windows. Mogu li ga instalirati na čizma gore, bez ručno odabirom ga. nema problema sa cd sama sam to provjeriti pomoću live cd na moj laptop.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebate pomoć pri instalaciji Pop Up za moje računalo? reeksy86 Općenito Software Chat 0 18 listopad 2009 15:37
Ja sam ne druženju Vista instalirate na mom novom računalu. xarzu Windows Operating Systems 5 2. travanj 2008 08:39
Želite koristiti Linux na vrlo stara računala Hobbs Linux OS i alternativna 1 17. prosinac 2007 11:41
Pomoć Old Computer openSUSE Linux Network Planning 597 Linux OS i alternativna 1 4. prosinac 2007 06:26
Instaliranje Linuxa kao drugi operacijski sustav RobT Linux OS i alternativna 1 28. listopad 2007 18:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.