![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'težak da biste instalirali Linux štene 4,2 na 9 godina staro računalo koristeći live cd. Iz nekog razloga moj bios nema jedno vrijeme boot menu (ekranu gdje ste odabrali što to čizma from umjesto BIOS odabirom za vas). Pa kako mogu instalirati štene ako ne mogu ga instalirati na taj način. Mogu li ga instalirati boot nakon što sam u sustavu Windows. Mogu li ga instalirati na čizma gore, bez ručno odabirom ga. nema problema sa cd sama sam to provjeriti pomoću live cd na moj laptop. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate pomoć pri instalaciji Pop Up za moje računalo? | reeksy86 | Općenito Software Chat | 0 | 18 listopad 2009 15:37 |
| Ja sam ne druženju Vista instalirate na mom novom računalu. | xarzu | Windows Operating Systems | 5 | 2. travanj 2008 08:39 |
| Želite koristiti Linux na vrlo stara računala | Hobbs | Linux OS i alternativna | 1 | 17. prosinac 2007 11:41 |
| Pomoć Old Computer openSUSE Linux Network Planning | 597 | Linux OS i alternativna | 1 | 4. prosinac 2007 06:26 |
| Instaliranje Linuxa kao drugi operacijski sustav | RobT | Linux OS i alternativna | 1 | 28. listopad 2007 18:54 |
| Thread Tools | |
| |