kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Segítségre van szüksége Puppy Linux telepítése régi számítógépet.

Reply

Téma eszközök
Old Május 31 2009, 18:12
Új tag Csoport

Default Segítségre van szüksége Puppy Linux telepítése régi számítógépet.

Próbálom telepíteni Puppy Linux 4,2 egy 9 éves számítógépet használ egy live cd. Valamilyen okból én bios nem egy időben boot menü (a képernyőn, ha nem választunk, mit kell indítani ahelyett, hogy a BIOS kiválasztásakor ez az Ön számára). Hogy tudom telepíteni a kutyus, ha nem tudja telepíteni így. Lehet telepíteni, miután a Windows boot. Lehet telepíteni, hogy a csomagtartó is, manuálisan kiválasztja azt. nincs probléma a CD-t is, azt ellenőrzik, hogy használja a live cd-ra az én-m laptop.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Need Help telepítése Pop Up for My Computer? reeksy86 General Chat szoftver 0 Október 18, 2009 15:37
Én nem szórakoztató Vista telepítése új számítógépre. xarzu A Windows operációs rendszerek 5 2. április 2008 08:39
Szeretné használni a Linux egy nagyon régi számítógép Hobbs Linux és OS Alternatív 1 17. december 2007 11:41
Segítség a régi Computer openSUSE Linux Network Planning 597 Linux és OS Alternatív 1 4. december 2007 06:26
Linux telepítése egy második operációs rendszer Robt Linux és OS Alternatív 1 28. október 2007 18:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.