![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbálom telepíteni Puppy Linux 4,2 egy 9 éves számítógépet használ egy live cd. Valamilyen okból én bios nem egy időben boot menü (a képernyőn, ha nem választunk, mit kell indítani ahelyett, hogy a BIOS kiválasztásakor ez az Ön számára). Hogy tudom telepíteni a kutyus, ha nem tudja telepíteni így. Lehet telepíteni, miután a Windows boot. Lehet telepíteni, hogy a csomagtartó is, manuálisan kiválasztja azt. nincs probléma a CD-t is, azt ellenőrzik, hogy használja a live cd-ra az én-m laptop. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Help telepítése Pop Up for My Computer? | reeksy86 | General Chat szoftver | 0 | Október 18, 2009 15:37 |
| Én nem szórakoztató Vista telepítése új számítógépre. | xarzu | A Windows operációs rendszerek | 5 | 2. április 2008 08:39 |
| Szeretné használni a Linux egy nagyon régi számítógép | Hobbs | Linux és OS Alternatív | 1 | 17. december 2007 11:41 |
| Segítség a régi Computer openSUSE Linux Network Planning | 597 | Linux és OS Alternatív | 1 | 4. december 2007 06:26 |
| Linux telepítése egy második operációs rendszer | Robt | Linux és OS Alternatív | 1 | 28. október 2007 18:54 |
| Téma eszközök | |
| |