פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

צריך עזרה הכלבלב התקנת לינוקס על המחשב הישן.

Reply

שרשרת כלים
Old 31 במאי 2009, 18:12
קבוצת חברות חדשות

Default צריך עזרה הכלבלב התקנת לינוקס על המחשב הישן.

אני מנסה להתקין לינוקס 4.2 הכלבלב על בן 9 באמצעות המחשב חי CD. מסיבה כלשהי את ה-BIOS אין פעם אחת תפריט האתחול (המסך שבו אתה בוחר מה לאתחול מ במקום ה-BIOS לבחור את זה בשבילך). אז איך אני מתקין את הכלבלב אם אני לא יכול להתקין את זה ככה. האם אני יכול להתקין את זה אחרי אתחול ל-Windows. אפשר להתקין אותו ללא אתחול של בחירה ידנית את זה. אין בעיות עם CD עצמה, בדקתי את זה באמצעות תקליטור חי על הנייד שלי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
צריך עזרה התקנת pop up עבור המחשב שלי? reeksy86 כללי תוכנות צ 'אט 0 18 אוקטובר 2009 15:37
אני לא נהנה להתקין Vista על המחשב החדש שלי. xarzu מערכות ההפעלה Windows 5 2nd אפריל 2008 08:39
רוצה להשתמש לינוקס על המחשב הישן באמת Hobbs מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 -17 דצמבר 2007 11:41
עזרה המחשב הישן openSUSE לינוקס תכנון הרשת 597 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 4th דצמבר 2007 06:26
התקנת לינוקס בתור מערכת ההפעלה השנייה RobT מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 -28 אוקטובר 2007 18:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.