mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Vajadzīga palīdzība, uzstādot Puppy Linux veco datoru.

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2009, 18:12
New Member Group

Default Vajadzīga palīdzība, uzstādot Puppy Linux veco datoru.

Es cenšos instalēt Puppy Linux 4.2 9 gadus veco datoru, izmantojot Live CD. Kādu iemeslu dēļ manu bios nav vienu reizi boot menu (ekrāna, kur jūs izvēlaties ko boot no tā vietā, lai bios izvēloties to jums). Tātad, kā es varu instalēt Puppy, ja es nevaru instalēt veidā. Vai es varu instalēt pēc tam, kad es ielādēs Windows. Vai es varētu uzstādīt tā pie boot izveidot bez manuāli izvēlēties to. nav ar cd pats, es pārbauda to, izmantojot Live CD par manu portatīvo datoru problēmas.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Need Help instalēšana Pop Up My Computer? reeksy86 General Software Čats 0 18 oktobris 2009 15:37
Es neesmu jautri uzstādīšanas Vista par savu jauno datoru. xarzu Windows Operating Systems 5 2 aprīlis 2008 08:39
Vēlaties izmantot Linux tiešām veco datoru Hobbs Linux un alternatīvie OS 1 17 decembris 2007 11:41
Palīdzība Old Computer openSUSE Linux Network Planning 597 Linux un alternatīvie OS 1 4 decembris 2007 06:26
Uzstādot Linux kā otru operētājsistēmu RobT Linux un alternatīvie OS 1 28 oktobris 2007 18:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.