![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es cenšos instalēt Puppy Linux 4.2 9 gadus veco datoru, izmantojot Live CD. Kādu iemeslu dēļ manu bios nav vienu reizi boot menu (ekrāna, kur jūs izvēlaties ko boot no tā vietā, lai bios izvēloties to jums). Tātad, kā es varu instalēt Puppy, ja es nevaru instalēt veidā. Vai es varu instalēt pēc tam, kad es ielādēs Windows. Vai es varētu uzstādīt tā pie boot izveidot bez manuāli izvēlēties to. nav ar cd pats, es pārbauda to, izmantojot Live CD par manu portatīvo datoru problēmas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Need Help instalēšana Pop Up My Computer? | reeksy86 | General Software Čats | 0 | 18 oktobris 2009 15:37 |
| Es neesmu jautri uzstādīšanas Vista par savu jauno datoru. | xarzu | Windows Operating Systems | 5 | 2 aprīlis 2008 08:39 |
| Vēlaties izmantot Linux tiešām veco datoru | Hobbs | Linux un alternatīvie OS | 1 | 17 decembris 2007 11:41 |
| Palīdzība Old Computer openSUSE Linux Network Planning | 597 | Linux un alternatīvie OS | 1 | 4 decembris 2007 06:26 |
| Uzstādot Linux kā otru operētājsistēmu | RobT | Linux un alternatīvie OS | 1 | 28 oktobris 2007 18:54 |
| Thread Tools | |
| |