rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Potrzebujesz pomocy przy instalowaniu Puppy Linux na starym komputerze.

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 maja 2009, 18:12
Nowe państwa grupy

Default Potrzebujesz pomocy przy instalowaniu Puppy Linux na starym komputerze.

Próbuję zainstalować Puppy Linux 4.2 na 9 lat starego komputera za pomocą Live CD. Z jakiegoś powodu mój BIOS nie posiada jeden raz menu startowe (na ekranie, gdy wybierzesz to, co do uruchamiania z zamiast BIOS wybierając go dla ciebie). Więc jak mogę zainstalować Puppy jeżeli nie mogę go zainstalować w ten sposób. Czy mogę zainstalować go po rozruchu systemu Windows. Czy mogę zainstalować go przy starcie systemu bez wybierając go ręcznie. nie ma żadnych problemów z cd sama, ja to sprawdzone za pomocą Live CD na moim laptopie.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Potrzebujesz pomocy Instalacja Pop Up na mój komputer? reeksy86 Ogólne Oprogramowanie Czat 0 18 października 2009 15:37
Nie jestem dobra zabawa instalacji Vista na nowym komputerze. xarzu Windows Operating Systems 5 2 kwiecień 2008 08:39
Chcesz używać Linuksa na naprawdę starego komputera Hobbs Linux & Alternative OS 1 17 grudnia 2007 11:41
Pomoc Stary komputer openSUSE Linux Network Planning 597 Linux & Alternative OS 1 4 grudnia, 2007 06:26
Instalacja systemu Linux jako drugi system operacyjny RobT Linux & Alternative OS 1 28. października 2007 18:54
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.