mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Aveţi nevoie de ajutor pentru instalarea de căţeluş Linux de pe computerul vechi.

Reply

Thread Tools
Old 31 mai 2009, 18:12
Noile state Group

Default Aveţi nevoie de ajutor pentru instalarea de căţeluş Linux de pe computerul vechi.

Am încercat să instalaţi căţeluş Linux 4.2 pe un computer vechi de 9 ani, folosind un live CD. Pentru unii motiv BIOS-ul meu nu are un timp de boot meniul (ecran, în cazul în care aţi selectat ce la spre cizme de la locul de BIOS selectând-o pentru tine). Deci, cum pot să instalaţi căţeluş dacă nu pot să-l instalaţi pe acolo. Pot să-l instalaţi după ce am de boot în Windows. Pot să-l instalaţi până la boot fără manual selectând-o. nu există probleme cu CD-ul în sine, am verificat-o, prin utilizarea în direct pe CD-ul meu laptop.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Aveţi nevoie de ajutor la instalarea un pop sus pentru computerul meu? reeksy86 General Chat Software 0 18 octombrie 2009 15:37
Eu nu sunt distrezi instalarea Vista pe noul meu computer. xarzu Sisteme de operare Windows 5 2 aprilie 2008 08:39
Vrei să folosească Linux pe un calculator foarte vechi Hobbs Sistem de operare Linux şi Alternative 1 17 decembrie 2007 11:41
Ajutor computerul vechi openSUSE Linux Network Planificare 597 Sistem de operare Linux şi Alternative 1 4 decembrie 2007 06:26
Instalarea Linux ca un al doilea sistem de operare RobT Sistem de operare Linux şi Alternative 1 28 octombrie 2007 18:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.