![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Най-накрая имам Ubuntu работа, моята видео карта е очевидно проблема, въпреки че аз имам инсталиран Ubuntu редовния начин преди това. Току що използва алтернативен монтажник. Едно, как да инсталирам неща? Имам тези инструкции, но аз не съм сигурен как да го направя СТЪПКА 3: Инсталирайте Тип "SH NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run", за да инсталирате драйвера. NVIDIA вече дава полезни ще ви помогнем с конфигурацията на вашата X конфиг картотекирам. Моля, вижте Глава 3 на README или тичам "човек NVIDIA-xconfig" за информация относно ползването. Инструкции за тези, които желаят да редактирате своите X конфиг файла на ръка може да се намери в README. Също така, къде може да изтегля теми и начално екрани и подобни неща, които за моя Ubuntu? Също така, аз съм със зрителни МИГ. Когато се намали и увеличи ми Firefox прозорец, то вид изостава малко за това как тя се появи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо каква е вашата графична карта, можете да го видите в ограничената водача мениджър може да се наложи да го включите, на второ място, ако сте на GNOME опитайте www.gnome-look.org
| |||
| |||
| избор на distro зависи от хардуера и имам .. но аз вярвам, че много хубав Ubuntu поддържа NVidia (ilove тази дума) .. Иди да добавите или премахнете програми, което след това търсене на драйвери или видео карта NVIDIA .. Вие може да се наложи да презаредите програми списъка .. или да използвате synaptic пакет мениджър .. Можете също така да опитате PCLinuxOS distro. той автоматично инсталира NVidia драйвери за вас. |
|
| |||
| |||
| За да инсталирате драйвера CD Nivda, че в папката "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" е в (като CD / Начало / Bob / водача) и след това въведете SH NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Има ли Linux Distro Това преподава Можете Linux | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 23rd Апр 2009 13:26 |
| Въпроси | Jase123 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 10 Дек 2007 12:56 |
| RAM Въпроси | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 24 Окт 2007 05:19 |
| Няколко въпроса за моя овен и CPU | BrucieBonus | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 12 Окт 2007 14:00 |
| 2 въпроса в един | skinnyman9000 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 16-то Aug 2007 07:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |