![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nakonec jsem dostal Ubuntu pracuje, moje grafická karta byl zřejmě problém, i když mám nainstalované Ubuntu pravidelnou cestu předtím. Jen jsem použila alternativní instalaci. Jeden, jak nainstalovat věci? Dostal jsem tento návod, ale já nejsem jistý, jak to dělat KROK 3: Instalace Typ "sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" nainstalovat ovladač. NVIDIA nyní poskytuje utility, které vám pomohou s nastavením vašeho X Window soubor. Více informací naleznete v kapitole 3 této README nebo spustit 'muž nvidia-xconfig' Podrobnosti o používání. Návod pro ty, kteří chtějí upravovat své X config file rukou lze také nalézt v README. Také, kde si mohu stáhnout motivy a spouštěcí obrazovky a tak pro mé Ubuntu? Také jsem zažívá vizuální lag. když i minimalizovat a maximalizovat můj Firefox okna, je druh pokulhává trochu o tom, jak to ukazuje nahoru |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| první, co je grafickou kartu, měli byste to v omezeném správce ovladačů byste mohli potřebovat, aby mohl na druhé straně, pokud jste na gnome zkuste www.gnome-look.org
| |||
| |||
| Vybíráte distrem závisí na hardware a dostal .. ale i do značné míry věřit, že ubuntu podporuje Nvidia (ilove toto slovo) .. přejděte na Přidat nebo odebrat programy věc pak hledají grafickou kartu nebo ovladače nvidia .. může být nutné znovu načíst seznam programů .. nebo použijte synaptickou package manager .. Můžete také zkusit PCLinuxOS distro. automaticky nainstaluje ovladače NVIDIA pro vás. |
|
| |||
| |||
| Chcete-li nainstalovat ovladač Nivda cd do složky 'NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run' je (např. cd / home / bob / ovladač) a potom zadejte sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run |