![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I got Ubuntu τελικά εργασίας, βίντεο μου κάρτα ήταν προφανώς το πρόβλημα αν και έχω εγκαταστήσει το Ubuntu τον τακτικό τρόπο πριν. Απλά χρησιμοποιείται ο αναπληρωτής εγκαταστάτη. Ένα, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα πράγματα; Βρήκα αυτές τις οδηγίες, αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς να το κάνουμε ΒΗΜΑ 3: Εγκατάσταση Τύπος "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" για την εγκατάσταση του οδηγού. NVIDIA παρέχει ένα βοηθητικό πρόγραμμα για να σας βοηθήσει με τις παραμέτρους του υπολογιστή σας X config αρχείο. Παρακαλούμε δείτε το κεφάλαιο 3 του README ή εκτελέστε "άνθρωπος nvidia-xconfig" για λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση του. Οδηγίες για όσους επιθυμούν να επεξεργαστούν τις X config αρχείο με το χέρι, μπορεί επίσης να βρεθεί στο README. Επίσης, που μπορώ να κατεβάσω θέματα και οθόνες εκκίνησης και τέτοια για το Ubuntu μου; Επίσης, είμαι βιώνει οπτική υστέρηση. όταν i ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση μου Firefox παράθυρο, αυτό το είδος των υστερήσεων λίγο τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτα από το τι είναι η δική σας κάρτα γραφικών, θα δείτε ότι στις κλειστές οδηγός διαχειριστής μπορεί να χρειαστεί να της επιτρέψει, δεύτερον, αν είστε σε gnome προσπαθήσουμε www.gnome-look.org
| |||
| |||
| επιλέγοντας τον distro εξαρτάται από το υλικό και έχεις .. αλλά εγώ πιστεύω ότι λίγο πολύ ubuntu υποστηρίζει Nvidia (ilove ότι η λέξη) .. πηγαίνετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα προγράμματα τότε αναζήτηση για προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης ή nvidia .. ενδέχεται να χρειαστεί να φορτώσετε εκ νέου τα προγράμματα λίστα .. ή χρήση Synaptic Package Manager .. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το PCLinuxOS distro. αυτόματα εγκαθιστά προγράμματα οδήγησης NVIDIA για σας. |
|
| |||
| |||
| Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης Nivda cd στο φάκελο "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" είναι (όπως cd / home / bob / οδηγό) και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπάρχει Linux Distro Αυτό Διδάσκει Μπορείτε Linux | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 23 Απρ 2009 13:26 |
| Ερωτήσεις | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10 Δεκ. 2007 12:56 |
| RAM Ερωτήσεις | ComputerGuy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 24 Οκτ 2007 05:19 |
| Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu | BrucieBonus | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 12 Οκτ 2007 14:00 |
| 2 ερωτήσεις σε μία | skinnyman9000 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 16 Αυγ 2007 07:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |