μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Νέα για το Linux, χρειάζονται βοήθεια, και ερωτήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29η Φεβρουαρίου 2008, 18:16
Μέλος Ομάδα

Default Νέα για το Linux, χρειάζονται βοήθεια, και ερωτήματα

I got Ubuntu τελικά εργασίας, βίντεο μου κάρτα ήταν προφανώς το πρόβλημα αν και έχω εγκαταστήσει το Ubuntu τον τακτικό τρόπο πριν. Απλά χρησιμοποιείται ο αναπληρωτής εγκαταστάτη.

Ένα, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα πράγματα;

Βρήκα αυτές τις οδηγίες, αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς να το κάνουμε
ΒΗΜΑ 3: Εγκατάσταση
Τύπος "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" για την εγκατάσταση του οδηγού. NVIDIA παρέχει ένα βοηθητικό πρόγραμμα για να σας βοηθήσει με τις παραμέτρους του υπολογιστή σας X config αρχείο. Παρακαλούμε δείτε το κεφάλαιο 3 του README ή εκτελέστε "άνθρωπος nvidia-xconfig" για λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση του. Οδηγίες για όσους επιθυμούν να επεξεργαστούν τις X config αρχείο με το χέρι, μπορεί επίσης να βρεθεί στο README.

Επίσης, που μπορώ να κατεβάσω θέματα και οθόνες εκκίνησης και τέτοια για το Ubuntu μου;

Επίσης, είμαι βιώνει οπτική υστέρηση. όταν i ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση μου Firefox παράθυρο, αυτό το είδος των υστερήσεων λίγο τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται
Old 1 Μαρτίου, 2008, 05:27
Ομάδα Δωρητών

πρώτα από το τι είναι η δική σας κάρτα γραφικών, θα δείτε ότι στις κλειστές οδηγός διαχειριστής μπορεί να χρειαστεί να της επιτρέψει, δεύτερον, αν είστε σε gnome προσπαθήσουμε www.gnome-look.org
συνδεθείτε οθόνες καλούνται gdm, υπάρχουν εικονίδιο οθόνες και επίσης να κατεβάσετε από το σμαραγδένιο repos για ΙΜΟ καλύτερα παράθυρο σύνορα

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 9η Ιουν 2008, 05:39
Μέλος Ομάδα

επιλέγοντας τον distro εξαρτάται από το υλικό και έχεις .. αλλά εγώ πιστεύω ότι λίγο πολύ ubuntu υποστηρίζει Nvidia (ilove ότι η λέξη) ..

πηγαίνετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα προγράμματα τότε αναζήτηση για προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης ή nvidia .. ενδέχεται να χρειαστεί να φορτώσετε εκ νέου τα προγράμματα λίστα ..
ή χρήση Synaptic Package Manager ..

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το PCLinuxOS distro. αυτόματα εγκαθιστά προγράμματα οδήγησης NVIDIA για σας.
Old 1η Ιουλ 2008, 10:52
Μέλος Ομάδα

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης Nivda cd στο φάκελο "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" είναι (όπως cd / home / bob / οδηγό) και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπάρχει Linux Distro Αυτό Διδάσκει Μπορείτε Linux pest79456 Linux & Εναλλακτικές OS 2 23 Απρ 2009 13:26
Ερωτήσεις Jase123 Web Design, Hosting & SEO 6 10 Δεκ. 2007 12:56
RAM Ερωτήσεις ComputerGuy Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 24 Οκτ 2007 05:19
Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu BrucieBonus Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 12 Οκτ 2007 14:00
2 ερωτήσεις σε μία skinnyman9000 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 16 Αυγ 2007 07:06
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.