manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Novi na Linuxu, trebate pomoć, i pitanja

Reply

Thread Tools
Old 29. veljača 2008, 18:16
Member Group

JA napokon je dobio Ubuntu radi, moj video karta je navodno problem iako imam instaliran Ubuntu redovne način prije. JA pravedan iskorišten izmjenični Installer.

Jedan, kako mogu instalirati stvari?

Dobio sam ove upute, ali nisam siguran kako to učiniti
KORAK 3: Instalacija
Type "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" instalirati upravljački program. NVIDIA sada pruža uslužni pomoći vam s konfiguracijom vašeg X config datoteka. Molimo pogledajte Poglavlje 3, README ili trčanje 'čovjek nvidia-xconfig' za pojedinosti o korištenju. Upute za one koji žele urediti njihov X config file po ruka može se naći u README.

Također, gdje mogu skinuti teme i boot ekrane i stvari kao što je to za moj Ubuntu?

Isto tako, ja sam doživljava vizualni lag. kad sam minimizirati i maksimizirati moj Firefox prozora, ona vrsta zaostaje malo o tome kako se pojavi
Old 1. ožujak 2008, 05:27
Donatorska Grupa

Prije svega što je vaša grafička kartica, te bi trebao vidjeti u restricted driver manager vam svibanj je potrebno kako bi se omogućilo da, kao drugo, ako ste na gnome probati www.gnome-look.org
log in ekranima se nazivaju gdm, postoje icon zaslone i download smaragdu iz repo za IMO bolje prozoru granica

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 9. lipnja 2008, 05:39
Member Group

izabrete distro ovisi o hardware-u je dobio .. ali ja vjerujem da je ljepušan velik dio ubuntu podržava Nvidia (ilove koja riječ) ..

Idi na Dodaj ili ukloni programe stvar onda tražimo za grafičku karticu ili nvidia drivere .. možda ćete trebati Reload programi popis ..
ili koristiti sinaptična paket manager ..

Također možete pokušati s PCLinuxOS distro. on automatski instalira NVidia drivere za vas.
Old 1. srpnja 2008, 10:52
Member Group

Da biste instalirali taj driver cd Nivda do mape "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run 'je u (kao što su cd / home / bob / driver), a zatim upišite sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.