![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA napokon je dobio Ubuntu radi, moj video karta je navodno problem iako imam instaliran Ubuntu redovne način prije. JA pravedan iskorišten izmjenični Installer. Jedan, kako mogu instalirati stvari? Dobio sam ove upute, ali nisam siguran kako to učiniti KORAK 3: Instalacija Type "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" instalirati upravljački program. NVIDIA sada pruža uslužni pomoći vam s konfiguracijom vašeg X config datoteka. Molimo pogledajte Poglavlje 3, README ili trčanje 'čovjek nvidia-xconfig' za pojedinosti o korištenju. Upute za one koji žele urediti njihov X config file po ruka može se naći u README. Također, gdje mogu skinuti teme i boot ekrane i stvari kao što je to za moj Ubuntu? Isto tako, ja sam doživljava vizualni lag. kad sam minimizirati i maksimizirati moj Firefox prozora, ona vrsta zaostaje malo o tome kako se pojavi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prije svega što je vaša grafička kartica, te bi trebao vidjeti u restricted driver manager vam svibanj je potrebno kako bi se omogućilo da, kao drugo, ako ste na gnome probati www.gnome-look.org
| |||
| |||
| izabrete distro ovisi o hardware-u je dobio .. ali ja vjerujem da je ljepušan velik dio ubuntu podržava Nvidia (ilove koja riječ) .. Idi na Dodaj ili ukloni programe stvar onda tražimo za grafičku karticu ili nvidia drivere .. možda ćete trebati Reload programi popis .. ili koristiti sinaptična paket manager .. Također možete pokušati s PCLinuxOS distro. on automatski instalira NVidia drivere za vas. |
|
| |||
| |||
| Da biste instalirali taj driver cd Nivda do mape "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run 'je u (kao što su cd / home / bob / driver), a zatim upišite sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run |