![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Végre megvan az Ubuntu dolgozik, a videokártya volt nyilvánvalóan a probléma még akkor is, ha már telepített Ubuntu szabályos módon előtt. Én csak használt alternatív telepítő. Az egyik, hogyan tudom telepíteni a dolgokat? Itt ezeket az utasításokat, de nem vagyok biztos benne, hogyan kell csinálni 3. lépés: Telepítés Type "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run, hogy telepítse a meghajtót. NVIDIA most egy segédprogram segít a konfiguráció a X beállítás fájl. Lásd a 3. fejezet a README vagy fuss "ember nvidia-xconfig" részleteit usage. Útmutatás vágyók szerkesztheti saját X config file kézzel is megtalálható a README. Is, ahol lehet letölteni témákat és boot képernyők és ilyesmi az én Ubuntu? Is, én vagyok a gyorsjavítást vizuális lag. mikor minimalizálása és maximalizálja az én Firefox-ablak, azt a fajta LAG egy kicsit, hogy milyen módon mutatja ki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elõször is mi a grafikus kártya, be kell látni, hogy a járművezető korlátozott vezetője szükség lehet teszi, másrészt, ha a gnome try www.gnome-look.org
| |||
| |||
| kiválasztásakor distro függ, a hardver és van .. de azt hiszem, hogy elég sok ubuntu támogatja Nvidia (ilove ezt a szót) .. Tovább a Programok telepítése és törlése dolog, akkor keressük meg videokártya illesztőprogramok vagy nvidia .. Önnek szüksége lehet újratölteni programok listáját .. vagy használja synaptic package manager .. Kipróbálhatja a PCLinuxOS distro. automatikusan telepíti NVidia meghajtók Önnek. |
|
| |||
| |||
| Telepíteni, hogy Nivda driver CD-t, hogy a mappa "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" van (mint a cd / home / bob / vezető), és írja be sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van egy Linux Distro Ez bemutatja, Linux | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 2 | 23. április 2009 13:26 |
| Kérdések | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10. december 2007 12:56 |
| RAM kérdés | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 24. október 2007 05:19 |
| Néhány kérdés van a RAM és CPU | BrucieBonus | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 12. október 2007 14:00 |
| 2 kérdések egy | skinnyman9000 | Drives & Removable Media | 1 | 16. augusztus 2007 07:06 |
| Téma eszközök | |
| |