פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

חדש ב-Linux, צריך עזרה, ושאלה

Reply

שרשרת כלים
Old 29 פברואר 2008, 18:16
חבר קבוצת

אני סוף סוף יש Ubuntu עובד, כרטיס המסך שלי היה, ככל הנראה, את הבעיה, למרות שאני התקנתי את Ubuntu באופן סדיר קודם לכן. אני פשוט השתמשו חלופיות Installer.

אחד, איך אני מתקין דברים?

יש לי הנחיות אלו, אבל אני לא בטוח איך לעשות את זה
שלב 3: התקן
סוג "sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" להתקין את מנהל ההתקן. NVIDIA מציעה כעת כלי עזר כדי לסייע לך עם התצורה שלך X תצורה קובץ. אנא עיין בפרק 3 של ReadMe או להפעיל 'אדם Nvidia-xconfig' לפרטים נוספים על השימוש. הוראות אלה המעוניינים לערוך את קובץ תצורה X ביד ניתן גם למצוא את ReadMe.

כמו כן, איפה אפשר להוריד ערכות נושא האתחול ואת מסכי וכאלה ככה Ubuntu שלי?

כמו כן, אני נתקל Visual Lag. כשאני למזער ולהגדיל את החלון של Firefox, זה סוג של lags קצת על איך זה מופיע
Old 1 מרס 2008, 05:27
קבוצת תורמים

דבר ראשון מה הוא כרטיס המסך שלך, אתה אמור לראות אותו מנהל את הוגבלה הנהג אולי תצטרך להפעיל את זה, שנית אם אתה מנסה ב GNOME www.gnome-look.org
היכנס מסכי נקראים gdm, יש סמל מסכי וגם אזמרגד להוריד מן repos עבור IMO חלון טוב יותר גבולות

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 9 יוני 2008, 05:39
חבר קבוצת

בחירת distro תלויה בחומרה U יש .. די הרבה אבל אני מאמין כי Ubuntu תומך Nvidia (ilove המילה) ..

לך ל 'הוספה או הסרה של תוכניות אז דבר לחפש כרטיס הווידאו מנהלי התקן או Nvidia .. ייתכן שיהיה עליך לטעון מחדש את רשימת התוכניות ..
או להשתמש ב synaptic חבילת מנהל ..

אתה יכול גם לנסות את PCLinuxOS distro. זה מתקין אוטומטית את מנהלי ההתקן של Nvidia.
Old 1 יולי 2008, 10:52
חבר קבוצת

כדי להתקין את מנהל ההתקן Nivda CD לתיקייה 'NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run' היא (כמו CD / home / בוב / הנהג) ולאחר מכן הקלד sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.