![]() |
|
| |||
| |||
| אני סוף סוף יש Ubuntu עובד, כרטיס המסך שלי היה, ככל הנראה, את הבעיה, למרות שאני התקנתי את Ubuntu באופן סדיר קודם לכן. אני פשוט השתמשו חלופיות Installer. אחד, איך אני מתקין דברים? יש לי הנחיות אלו, אבל אני לא בטוח איך לעשות את זה שלב 3: התקן סוג "sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" להתקין את מנהל ההתקן. NVIDIA מציעה כעת כלי עזר כדי לסייע לך עם התצורה שלך X תצורה קובץ. אנא עיין בפרק 3 של ReadMe או להפעיל 'אדם Nvidia-xconfig' לפרטים נוספים על השימוש. הוראות אלה המעוניינים לערוך את קובץ תצורה X ביד ניתן גם למצוא את ReadMe. כמו כן, איפה אפשר להוריד ערכות נושא האתחול ואת מסכי וכאלה ככה Ubuntu שלי? כמו כן, אני נתקל Visual Lag. כשאני למזער ולהגדיל את החלון של Firefox, זה סוג של lags קצת על איך זה מופיע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דבר ראשון מה הוא כרטיס המסך שלך, אתה אמור לראות אותו מנהל את הוגבלה הנהג אולי תצטרך להפעיל את זה, שנית אם אתה מנסה ב GNOME www.gnome-look.org
| |||
| |||
| בחירת distro תלויה בחומרה U יש .. די הרבה אבל אני מאמין כי Ubuntu תומך Nvidia (ilove המילה) .. לך ל 'הוספה או הסרה של תוכניות אז דבר לחפש כרטיס הווידאו מנהלי התקן או Nvidia .. ייתכן שיהיה עליך לטעון מחדש את רשימת התוכניות .. או להשתמש ב synaptic חבילת מנהל .. אתה יכול גם לנסות את PCLinuxOS distro. זה מתקין אוטומטית את מנהלי ההתקן של Nvidia. |
|
| |||
| |||
| כדי להתקין את מנהל ההתקן Nivda CD לתיקייה 'NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run' היא (כמו CD / home / בוב / הנהג) ולאחר מכן הקלד sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run |