mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Nauja Linux, reikia pagalbos, ir klausimus

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 29, 2008, 18:16
Narys

Default Nauja Linux, reikia pagalbos, ir klausimus

Aš pagaliau gavau Ubuntu darbo, mano vaizdo plokštės buvo matyt problema, nors aš įdiegta Ubuntu reguliariai būdu prieš. Aš tiesiog naudojamas pakaitinis montuotojas.

Vienas, kaip įdiegti dalykus?

Aš šių nurodymų, tačiau aš nežinau, kaip tai daryti
Žingsnis 3: Įdiegti
Type "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" įdiegti tvarkyklę. NVIDIA dabar teikia naudos jums padėti sukonfigūruoti jūsų X config failas. Prašome žr. 3 skyriaus README arba paleisti "žmogus nvidia-xconfig" Dėl informacijos apie naudojimo. Instrukcijos norintiems redaguoti savo X konfigūracijos failą rankiniu būdu taip pat galima rasti README.

Be to, kur galiu atsisiųsti temas ir boot ekranai ir kita patinka, kad mano Ubuntu?

Be to, aš išgyvena vaizdinės atsilikimas. kai minimizuoti ir maksimizuoti savo naršyklę Firefox, tai tipo atsilieka šiek tiek apie tai, kaip jis rodo iki
Old Kovas 1, 2008, 05:27
Donorų grupės

pirmiausia off Kokia jūsų grafikos plokštę, turėtumėte pamatyti, kaip tik tvarkyklės jums gali prireikti, kad ji, antra, jei esate GNOME pabandyti www.gnome-look.org
Prisijungti ekranai vadinami gdm, yra ikona ekrane ir taip pat parsisiųsti iš Emerald IMO geriau už lango repos sienų

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 9 birželis 2008, 05:39
Narys

pasirinkti distribucijos priklauso nuo aparatūros U Got .. bet aš beveik įsitikinęs, kad Ubuntu palaiko NVidia (ilove kad žodis) ..

Grįžti į pridėti arba šalinti programas dalykas tada ieškoti vaizdo plokštės tvarkyklės arba NVIDIA .. Jums gali prireikti perkrauti programų sąrašas ..
arba naudokite Synaptic Package Manager ..

Taip pat galite pabandyti PCLinuxOS distribucijos. automatiškai įdiegia nVidia jums.
Old Liepa 1, 2008, 10:52
Narys

Norėdami įdiegti, kad Nivda vairuotojas CD į aplanką "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" yra (kaip ir cd / home / Bob / vairuotojas) ir įveskite sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux pest79456 Linux & Alternative OS 2 Balandis 23, 2009 13:26
Klausimai Jase123 Web Design, Hosting & SEO 6 10 gruodis 2007 12:56
RAM klausimai ComputerGuy CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 24 spalis 2007 05:19
Keli klausimai apie mano RAM ir CPU BrucieBonus CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 12 spalis 2007 14:00
2 klausimai vienos skinnyman9000 Drives & Removable Media 1 Rugpjūtis 16, 2007 07:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.