![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pagaliau gavau Ubuntu darbo, mano vaizdo plokštės buvo matyt problema, nors aš įdiegta Ubuntu reguliariai būdu prieš. Aš tiesiog naudojamas pakaitinis montuotojas. Vienas, kaip įdiegti dalykus? Aš šių nurodymų, tačiau aš nežinau, kaip tai daryti Žingsnis 3: Įdiegti Type "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" įdiegti tvarkyklę. NVIDIA dabar teikia naudos jums padėti sukonfigūruoti jūsų X config failas. Prašome žr. 3 skyriaus README arba paleisti "žmogus nvidia-xconfig" Dėl informacijos apie naudojimo. Instrukcijos norintiems redaguoti savo X konfigūracijos failą rankiniu būdu taip pat galima rasti README. Be to, kur galiu atsisiųsti temas ir boot ekranai ir kita patinka, kad mano Ubuntu? Be to, aš išgyvena vaizdinės atsilikimas. kai minimizuoti ir maksimizuoti savo naršyklę Firefox, tai tipo atsilieka šiek tiek apie tai, kaip jis rodo iki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pirmiausia off Kokia jūsų grafikos plokštę, turėtumėte pamatyti, kaip tik tvarkyklės jums gali prireikti, kad ji, antra, jei esate GNOME pabandyti www.gnome-look.org
| |||
| |||
| pasirinkti distribucijos priklauso nuo aparatūros U Got .. bet aš beveik įsitikinęs, kad Ubuntu palaiko NVidia (ilove kad žodis) .. Grįžti į pridėti arba šalinti programas dalykas tada ieškoti vaizdo plokštės tvarkyklės arba NVIDIA .. Jums gali prireikti perkrauti programų sąrašas .. arba naudokite Synaptic Package Manager .. Taip pat galite pabandyti PCLinuxOS distribucijos. automatiškai įdiegia nVidia jums. |
|
| |||
| |||
| Norėdami įdiegti, kad Nivda vairuotojas CD į aplanką "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" yra (kaip ir cd / home / Bob / vairuotojas) ir įveskite sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Klausimai | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10 gruodis 2007 12:56 |
| RAM klausimai | ComputerGuy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 24 spalis 2007 05:19 |
| Keli klausimai apie mano RAM ir CPU | BrucieBonus | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 12 spalis 2007 14:00 |
| 2 klausimai vienos | skinnyman9000 | Drives & Removable Media | 1 | Rugpjūtis 16, 2007 07:06 |
| Temos įrankiai | |
| |