mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

New to linux, ir nepieciešama palīdzība, un jautājumi

Reply

Thread Tools
Old Februāris 29, 2008, 18:16
Loceklis

Es beidzot saņēmu Ubuntu strādā, mana video karte ir acīmredzot problēma, lai gan man ir instalēta Ubuntu regulārā veidā pirms tam. Es tikko izmanto aizstājējus uzstādītājam.

Viens, kā es varu instalēt lietām?

Man šos norādījumus, bet es neesmu pārliecināts, kā to izdarīt
SOLIS 3: Install
Type "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run", lai instalētu draiveri. NVIDIA pašlaik ir noderīgas jums palīdzēt ar konfigurāciju jūsu X config fails. Lūdzu, skatīt 3 nodaļas README vai palaist "cilvēka nvidia-xconfig", lai informācija par lietošanu. Norādījumi par tiem, kas vēlas rediģēt savus X config failā ar roku, var atrast README.

Tāpat, ja es varu lejupielādēt tēmas un boot ekrānu un stuff, piemēram, ka manas Ubuntu?

Arī es esmu rodas redzes lag. kad es pēc iespējas samazinātu un maksimāli mana Firefox logu, tā veidu VRG mazliet par to, kā tā parādās
Old Marts 1, 2008, 05:27
Donors Group

First off, kas ir jūsu grafikas karti, jums vajadzētu redzēt to ierobežot vadītāja menedžeris jums var būt nepieciešams, lai nodrošinātu to, otrkārt ja jums ir uz gnome mēģināt www.gnome-look.org
log in ekrāni sauc GDM, ir ikona ekrāni, kā arī lejupielādēt smaragds no uz SJO labāk logu repos robežas

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Jūnijs 9, 2008, 05:39
Loceklis

Izvēloties distro ir atkarīgs no aparatūras u got .. bet es diezgan daudz domāt, ka Ubuntu atbalsta Nvidia (ilove šis vārds) ..

iet uz Pievienot vai noņemt programmas lieta tad meklēt video kartes draiveri vai nvidia .. Jums var būt nepieciešams, lai "ielādētu programmu saraksts ..
vai izmantot sinaptiskā paketes vadītājs, ..

Jūs varat arī izmēģināt PCLinuxOS distro. tā automātiski instalē NVidia draiveri priekš jums.
Old Jūlijs 1, 2008, 10:52
Loceklis

Lai instalētu šo Nivda vadītājs cd uz mapi "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run 'ir (piemēram, cd / home / bob / vadītāja) un pēc tam ierakstiet sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.