![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I wreszcie dostałem Ubuntu pracy, moja karta graficzna była najwyraźniej problemu, chociaż mam zainstalowane Ubuntu regularne sposób wcześniej. Ja tylko używane alternatywnego instalatora. Jeden, jak mogę zainstalować rzeczy? Mam te instrukcje, ale nie jestem pewien jak to zrobić KROK 3: Zainstaluj Wpisz "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" aby zainstalować sterownik. NVIDIA przewiduje obecnie narzędzie, aby pomóc w konfiguracji twojego X config plik. Zobacz rozdział 3 w README lub uruchom "man nvidia-xconfig" Szczegółowe informacje dotyczące użycia. Instrukcje dla osób zamierzających X edycję pliku konfiguracyjnego ręcznie, można również znaleźć w README. Ponadto, gdzie można pobrać i uruchomić tematów ekranów i stuff like that for my Ubuntu? Również ja jestem doświadczającymi wizualne lag. kiedy i minimalizowanie i maksymalizowanie mojego okna Firefoksa, to rodzaj nieco w tyle, w jaki sposób pokazuje się |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze to, co karty graficznej, należy widzieć w ograniczonym kierowcy menedżer może być konieczne w celu umożliwienia jej, po drugie, jeśli na gnome spróbować www.gnome-look.org
| |||
| |||
| wybór zależy od dystrybucji sprzętu u got .. ale ja bardzo wierzę, że Ubuntu obsługuje Nvidia (ilove tego słowa) .. przejdź do apletu Dodaj lub usuń programy rzeczą następnie szukaj sterowniki karty wideo lub NVIDIA .. może być konieczne przeładowanie programów listę .. lub użyć menedżera pakietów Synaptic .. Możesz również wypróbować PCLinuxOS dystrybucji. automatycznie instaluje sterowniki NVIDIA dla Ciebie. |
|
| |||
| |||
| Aby zainstalować sterownik cd Nivda do folderu "NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" jest (jak cd / home / bob / kierowcy), a następnie wpisz sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run |
![]() |
|
| Zakładki |