mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Nou la linux, au nevoie de ajutor, şi întrebări

Reply

Thread Tools
Old 29 februarie 2008, 18:16
Grupul de stat

Default Nou la linux, au nevoie de ajutor, şi întrebări

Am ajuns în sfârşit Ubuntu de lucru, mi placă video a fost aparent problema, chiar dacă i-au instalat Ubuntu în mod regulat înainte. M-am folosit alternativ de instalare.

O, cum pot instala lucruri?

Am luat aceste instrucţiuni, dar nu sunt sigur cum se face
PASUL 3: Instalaţi
Tip "sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" pentru a instala driverul. NVIDIA acum oferă un utilitar pentru a vă ajuta să vă cu configuraţia X config dosar. Vă rugăm să consultaţi capitolul 3 din README sau fugi "om nvidia-xconfig" pentru detalii despre utilizarea. Instrucţiuni pentru cei care doresc să editaţi fişierul de configurare X lor de mână, de asemenea, poate fi găsită în README.

De asemenea, în cazul în care se poate descărca de teme şi de boot ecrane şi alte chestii de genul asta pentru Ubuntu meu?

De asemenea, mă întâmpină vizual lag. atunci când i minimizeze şi să maximizeze Firefox fereastra mea, este un fel de GAL-uri un pic asupra modului în care acesta apare
Old 1st Mar 2008, 05:27
Grupul de donator

întâi şi întâi ceea ce este dvs. placă grafică, ar trebui să-l văd în restricţionat driver manager este posibil să aveţi nevoie pentru a permite aceasta, în al doilea rând, dacă nu sunteţi pe gnome încercaţi www.gnome-look.org
jurnal în ecranele sunt denumite gdm, există pictogramă ecrane şi, de asemenea, descărca de smarald din repo pentru OMI mai bine fereastra frontierele

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 9 iunie 2008, 05:39
Grupul de stat

alegerea unui distro depinde de hardware-u-am .. i destul de mult, dar cred ca ubuntu sprijină Nvidia (ilove că cuvântul) ..

du-te pentru a adăuga sau elimina programele de lucru apoi căutare pentru video carte de drivere sau nvidia .. Este posibil să trebuiască să reîncărcaţi lista de programe ..
sau de a folosi Synaptic Package Manager ..

Puteţi, de asemenea, să încercaţi PCLinuxOS distro. instalează automat NVidia driver-ele pentru tine.
Old 1 iulie 2008, 10:52
Grupul de stat

Pentru a instala driver-Nivda că CD-ul în dosarul "NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" este în (la fel ca şi cd / home / Bob / driver) si apoi de tip sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run
Reply

Register

Marcaje