![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nakoniec som dostal Ubuntu pracuje, moja grafická karta bol zrejme problém, aj keď mám nainštalované Ubuntu pravidelnú cestu predtým. Len som použila alternatívna inštaláciu. Jeden, ako nainštalovať veci? Dostal som tento návod, ale já nejsem istý, ako to robiť KROK 3: Inštalácia Typ "sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" nainštalovať ovládač. NVIDIA teraz poskytuje utility, ktoré vám pomôžu s nastavením vášho X Window súbor. Viac informácií nájdete v kapitole 3 tejto README alebo spustiť 'muž nvidia-xconfig' Podrobnosti o používaní. Návod pre tých, ktorí chcú upravovať svoje X config file rukou je možné nájsť aj v README. Také, kde si môžem stiahnuť motívy a spúšťacej obrazovky a tak pre moje Ubuntu? Tiež som zažíva vizuálnej lag. keď aj minimalizovať a maximalizovať môj Firefox okná, je druh pokulhává trochu o tom, ako to ukazuje hore |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prvé, čo je grafickú kartu, mali by ste to v obmedzenom správca ovládačov by ste mohli potrebovať, aby mohol na druhej strane, ak ste na gnome skúste www.gnome-look.org
| |||
| |||
| Vyberáte distro závisí na hardware a dostal .. ale aj do značnej miery veriť, že ubuntu podporuje Nvidia (ilove toto slovo) .. prejdite na Pridať alebo odstrániť programy vec potom hľadajú grafickú kartu alebo ovládača nvidia .. môže byť nutné znovu načítať zoznam programov .. alebo použite synaptickej package manager .. Môžete tiež skúsiť PCLinuxOS distro. automaticky nainštaluje ovládače NVIDIA pre vás. |
|
| |||
| |||
| Ak chcete nainštalovať ovládač Nivda cd do zložky 'NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run' je (napr. cd / home / bob / ovládač) a potom zadajte sh NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run |