мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Нови на Линукс, треба помоћ, и питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. фебруар 2008, 18:16
Мембер Гроуп

Default Нови на Линукс, треба помоћ, и питања

ЈА напокон је добио Убунту ради, мој видео улазница је наводно проблем иако имам инсталиран Убунту редовне начин пре. ЈА праведан искориштен измјенични инсталиран.

Један, како могу инсталирати ствари?

Добио сам овог упутства, али нисам сигуран како то да урадите
КОРАК 3: Инсталација
Тыпе "сх НВИДИА-Линукс-кс86-169 ,12-пкг1. Рун" инсталирате управљачки програм. НВИДИА сада пружа услу помоћи вам са конфигурацијом вашег Кс цонфиг датотека. Молимо погледајте Поглавље 3, Реадме или трчање 'човек НВИДИА-ксцонфиг' за детаље о коришћењу. Упутства за оне који желе уредити њихов Кс цонфиг филе по рука може се наћи у Реадме.

Такође, где могу скинути теме и боот екране и ствари као што је то за мој Убунту?

Исто тако, ја сам доживљава визуелни лаг. кад сам минимизирати и максимизирати мој Фирефокс прозора, она врста заостаје мало о томе како да се појави
Old 1. Јул 2008, 05:27
Донаторска Група

Пре свега што је ваша графичка картица, те би требао видети у рестрицтед дривер манагер вам мај је потребно како би се омогућило да, као друго, ако сте на гноме пробати ууу.гноме-лоок.орг
лог ин екранима се називају гдм, постоје ицон екране и доунлоад смарагду из репо за ИМО боље прозору граница

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 9. јуни 2008, 05:39
Мембер Гроуп

изабраних дистро зависи о хардуаре-у је добио .. али ја верујем да је згодан велик део убунту подржава НВИДИА (илове која реч) ..

Иди на Додај или уклони програме ствар онда тражимо за графичку картицу или НВИДИА дривер .. можда ћете требати Релоад програми списак ..
или користити синаптична пакет манагер ..

Такође можете покушати са ПЦЛинуксОС дистро. он аутоматски инсталира НВИДИА дривер за вас.
Old 1. јули 2008, 10:52
Мембер Гроуп

Да бисте инсталирали тај дривер цд Нивда до фасцикле "НВИДИА-Линукс-кс86-169 ,12-пкг1. Рун 'је у (као што су цд / хоме / боб / дривер), а затим откуцајте сх НВИДИА-Линукс-кс86-169 ,12-пкг1. Рун
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс пест79456 Линукс ОС и алтернативна 2 23 април 2009 13:26
Питања Јасе123 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 6 10 децембар 2007 12:56
РАМ Питања ЦомпутерГуы ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 6 24 октобар 2007 05:19
Неколико питања у вези мог овна и ЦПУ БруциеБонус ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 12 октобар 2007 14:00
2 питања у једном скинныман9000 Дривес & Измјењиви медији 1 16 аугуст 2007 07:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц