az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Yeni, Linux yardım ve sorularınız

Reply

Konu Araçları
Old 29 Şubat 2008, 18:16
Üye Grubu

Default Yeni, Linux yardım ve sorularınız

Sonunda Ubuntu, benim ekran kartı görünüşte sorun olsa bile, önce normal şekilde Ubuntu yüklü olduğu çalışma var. Sadece alternatif yükleyici kullanılır.

Bir, NASIL şeyler yüklemek?

Bu talimatlar var, ama bunları nasıl yapmak emin değilim
ADIM 3: Yükle
Model "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" sürücü yükleyin. NVIDIA şimdi yapılandırma yardımcı bir yarar sağlar Yapılandırma dosya. Lütfen Bölüm 3 bkz: README veya çalışmak 'adam NVIDIA' kullanımı konusunda ayrıntılı bilgi için xconfig. Talimatları bu onların X elle dosyası düzenlemek isteyenlere de bulabilirsiniz README.

Ayrıca, burada yapabileceğimden indirmek temalar ve açılış ekranları ve bunun gibi şeyler benim Ubuntu için?

Ayrıca, i görsel gecikme yaşanıyor duyuyorum. ne zaman i en aza indirmek ve Firefox penceresinin en üst düzeye çıkarmak ve bu tür bir miktar geride kalır nasıl görünür
Old 1 Mart 2008, 05:27
Bağış Grubu

ne grafik kart kapalı İlk olarak kısıtlı sürücü yöneticisi bunu etkinleştirmeniz gerekebilir, ikincisi eğer GNOME denemek onu göreceksiniz www.gnome-look.org
ekranları giriş GDM denir, bu simge ekranları ve IMO iyi pencere için REPOS gelen sınırları zümrüt indirmek vardır

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 9 Haziran 2008, 05:39
Üye Grubu

bir dağıtım seçerek donanım U bağlıdır .. var ama hemen hemen bu Ubuntu (ilove bu kelime) .. Nvidia destekler inanıyoruz

eklemek veya sonra ekran kartı sürücüleri veya aramak NVIDIA .. programları şey kaldırmak git sen .. programların listesini yeniden yüklemek gerekebilir
ya da Synaptic paket yöneticisi ..

de PCLinuxOS dağıtımınız deneyebilirsiniz. bunu sizin için otomatik olarak NVidia sürücüleri yükler.
Old 1 Temmuz 2008, 10:52
Üye Grubu

Bu Nivda sürücüsünü yüklemek için, klasöre 'NVIDIA-Linux-x86 cd-169,12-pkg1.run' (cd gibi / home / Bob / sürücü) ve yazın sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run olduğunu
Reply

Register

Bookmarks