![]() |
|
| |||
| |||
| Sonunda Ubuntu, benim ekran kartı görünüşte sorun olsa bile, önce normal şekilde Ubuntu yüklü olduğu çalışma var. Sadece alternatif yükleyici kullanılır. Bir, NASIL şeyler yüklemek? Bu talimatlar var, ama bunları nasıl yapmak emin değilim ADIM 3: Yükle Model "sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run" sürücü yükleyin. NVIDIA şimdi yapılandırma yardımcı bir yarar sağlar Yapılandırma dosya. Lütfen Bölüm 3 bkz: README veya çalışmak 'adam NVIDIA' kullanımı konusunda ayrıntılı bilgi için xconfig. Talimatları bu onların X elle dosyası düzenlemek isteyenlere de bulabilirsiniz README. Ayrıca, burada yapabileceğimden indirmek temalar ve açılış ekranları ve bunun gibi şeyler benim Ubuntu için? Ayrıca, i görsel gecikme yaşanıyor duyuyorum. ne zaman i en aza indirmek ve Firefox penceresinin en üst düzeye çıkarmak ve bu tür bir miktar geride kalır nasıl görünür |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne grafik kart kapalı İlk olarak kısıtlı sürücü yöneticisi bunu etkinleştirmeniz gerekebilir, ikincisi eğer GNOME denemek onu göreceksiniz www.gnome-look.org
| |||
| |||
| bir dağıtım seçerek donanım U bağlıdır .. var ama hemen hemen bu Ubuntu (ilove bu kelime) .. Nvidia destekler inanıyoruz eklemek veya sonra ekran kartı sürücüleri veya aramak NVIDIA .. programları şey kaldırmak git sen .. programların listesini yeniden yüklemek gerekebilir ya da Synaptic paket yöneticisi .. de PCLinuxOS dağıtımınız deneyebilirsiniz. bunu sizin için otomatik olarak NVidia sürücüleri yükler. |
|
| |||
| |||
| Bu Nivda sürücüsünü yüklemek için, klasöre 'NVIDIA-Linux-x86 cd-169,12-pkg1.run' (cd gibi / home / Bob / sürücü) ve yazın sh NVIDIA-Linux-x86-169,12-pkg1.run olduğunu |
![]() |
|
| Bookmarks |