менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Вперше на Linux, потребують допомоги, і питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 лютого 2008, 18:16
Член групи

Default Вперше на Linux, потребують допомоги, і питання

Я, нарешті, отримав робочу Ubuntu, моя відеокарта мабуть, проблема, хоча я встановив Ubuntu перед звичайним способом. Я просто використовували альтернативні установки.

Один, як я можу встановити речі?

Я отримав ці інструкції, але я не впевнений, як це зробити
КРОК 3: Встановити
Типа "Ш. NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" для установки драйвера. NVIDIA постачає утиліту, щоб допомогти вам налаштувати конфігурацію Х конфігурації файл. Будь ласка, див главу 3 README або людина бігти "NVidia-XConfig 'для перегляду відомостей про використання. Інструкція для бажаючих змінити своє X конфігураційного файлу вручну може бути знайдена в README.

Крім того, де я можу завантажити теми і завантажувальних екранів, і все в такому дусі для моєї Ubuntu?

Крім того, я відчуваю візуальне лагом. Коли я і максимально мінімізувати мої вікна Firefox, що це ніби лаги трохи про те, як воно виявляється
Old 1 березня 2008, 05:27
Донор групи

По-перше, що ваша відеокарта, ви зможете його побачити лише в обмеженому менеджера драйверів може знадобитися, з тим щоб вона, по-друге, якщо Ви використовуєте GNOME спробувати www.gnome-look.org
увійдіть екранах називають GDM, є значок екранами, а також завантажувати з смарагдовими РЕПО для ІМО кращого меж вікна

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 9 червня 2008, 05:39
Член групи

Вибір дистрибутиву залежить від апаратного U Got .. але я майже вірю, що Ubuntu підтримує Nvidia (Ilove цього слова) ..

Відразу, щоб додати або видалити програми річ потім шукати драйвери відеокарти або NVIDIA .. Вам може знадобитися перезавантажити список програм ..
або використовуйте менеджер пакетів синаптичної ..

Ви також можете спробувати дистрибутив PCLinuxOS. вона автоматично встановить драйвери NVIDIA для вас.
Old 1 липня 2008, 10:52
Член групи

Для встановлення цього драйвера Nivda компакт-диска в папку 'NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run' В (наприклад, CD / Home / Bob / водій) і введіть Ш. NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux pest79456 Linux & альтернативних ОС 2 23 квітня 2009 13:26
Питання Jase123 Веб дизайн, хостинг & SEO 6 10 грудня 2007 12:56
Питання оперативної пам'яті ComputerGuy Процесори, материнські плати RAM & 6 24 жовтня 2007 05:19
Кілька питань про моїй пам'яті і процесор BrucieBonus Процесори, материнські плати RAM & 1 12 жовтня 2007 14:00
2 питання в одному skinnyman9000 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 16 серпня 2007 07:06
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.