![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я, нарешті, отримав робочу Ubuntu, моя відеокарта мабуть, проблема, хоча я встановив Ubuntu перед звичайним способом. Я просто використовували альтернативні установки. Один, як я можу встановити речі? Я отримав ці інструкції, але я не впевнений, як це зробити КРОК 3: Встановити Типа "Ш. NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run" для установки драйвера. NVIDIA постачає утиліту, щоб допомогти вам налаштувати конфігурацію Х конфігурації файл. Будь ласка, див главу 3 README або людина бігти "NVidia-XConfig 'для перегляду відомостей про використання. Інструкція для бажаючих змінити своє X конфігураційного файлу вручну може бути знайдена в README. Крім того, де я можу завантажити теми і завантажувальних екранів, і все в такому дусі для моєї Ubuntu? Крім того, я відчуваю візуальне лагом. Коли я і максимально мінімізувати мої вікна Firefox, що це ніби лаги трохи про те, як воно виявляється |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, що ваша відеокарта, ви зможете його побачити лише в обмеженому менеджера драйверів може знадобитися, з тим щоб вона, по-друге, якщо Ви використовуєте GNOME спробувати www.gnome-look.org
| |||
| |||
| Вибір дистрибутиву залежить від апаратного U Got .. але я майже вірю, що Ubuntu підтримує Nvidia (Ilove цього слова) .. Відразу, щоб додати або видалити програми річ потім шукати драйвери відеокарти або NVIDIA .. Вам може знадобитися перезавантажити список програм .. або використовуйте менеджер пакетів синаптичної .. Ви також можете спробувати дистрибутив PCLinuxOS. вона автоматично встановить драйвери NVIDIA для вас. |
|
| |||
| |||
| Для встановлення цього драйвера Nivda компакт-диска в папку 'NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run' В (наприклад, CD / Home / Bob / водій) і введіть Ш. NVIDIA-Linux-x86-169.12-pkg1.run |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Питання | Jase123 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 10 грудня 2007 12:56 |
| Питання оперативної пам'яті | ComputerGuy | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 24 жовтня 2007 05:19 |
| Кілька питань про моїй пам'яті і процесор | BrucieBonus | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 12 жовтня 2007 14:00 |
| 2 питання в одному | skinnyman9000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 16 серпня 2007 07:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |