по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Нови за Ubuntu

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти Февруари 2008, 03:44
Член Група

Default Нови за Ubuntu

Айв просто ми направи изглед двойно Bootable с Ubuntu 7.1.
Бих искал да използва това много, но къде да започна?
Аз арго дори получи anyhelp безжична връзка с това ще бъде страхотно!
ще ме спре използването изглед за известно време, както и използването интернет доста.
Не съм сигурен каква информация ще ви е необходимо, така и havent дадени всички сортиране на спецификациите или имената на хардуер, но моля те питам.
Old 19-ти Февруари 2008, 03:47
Номер на групата

Default Нови за Ubuntu

Вие трябва да ни дадете име на вашата безжична карта;)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 19-ти Февруари 2008, 06:52
Член Група

Default Нови за Ubuntu

broadcom airforce
Old 19-ти Февруари 2008, 11:27
Номер на групата

Default Нови за Ubuntu

Ей го следват, че темата онлайн?
Old 20 февруари, 2008, 01:18
Член Група

Default Нови за Ubuntu

все още не е твърде зает да се опитват сами да хостинг компанията е досаден ще Im, когато сортирани изложени
Наздравици!
Old 20 февруари, 2008, 01:21
Номер на групата

Default Нови за Ubuntu

Old 26-ти февруари 2008 г, 22:54
Член Група

Default Нови за Ubuntu

Аз инсталиран Ubuntu по стар Dell че имах легнало наоколо. Имам безжична мрежа (Linksys), но не можа да получи Ubuntu да работи върху нея. Софтуерът е предназначен за Windows и Linux не е съвместим. Аз съм нов за Linux, така че аз се опитах да си отговорите в Ubuntu форум. След няколко седмици от пропадане, аз го настрана и се върнах да използвате Windows XP Pro.

И един ден реших да разсърдвам се, че старата Dell и шах вън Ubuntu отново. Твърдият диск е тост, така че го заменя. Сега съм се страхува да инсталирате Ubuntu и аз наистина не знам как да използват Linux все пак. Имам резервни Dell да го инсталирате, но Линукс не изглеждат като безжични мрежи. Знам, че когато се твърди жица, тя мрежи добре.

Единственият опит, който имам с Linux е преди години си взех кондензирано класа използвайки RedHat 9. Аз имам много различни Linux Distros. Просто не знам как да ги използвате. Винаги, когато аз задам въпрос онлайн, всичко, което се е "чете този линк!" от другите потребители. След два часа чете, аз все още нямат представа какво се говори. Обикновено съм разочарована и просто да се откажа.
Old 27-ми февруари 2008, 00:50
Номер на групата

Default Нови за Ubuntu

безжична е малко iffy с Ubuntu, но в момента те са увеличаване на броя на картите те подкрепят, DONT се страхувайте да го инсталирате отново, ако можете да заседнат попитам тук

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Имам нужда от помощ с Ubuntu Инсталиране pest79456 Linux & Алтернативни OS 6 28-ми октомври 2009 14:26
Само няколко Ubuntu Въпроси? KanoakaVirus Linux & Алтернативни OS 2 30 Март 2009 20:48
Ubuntu помогне необходими??!! Cew27 Linux & Алтернативни OS 9 1-во Jul 2008 10:57
Ubuntu и хрисолит ashaiba Linux & Алтернативни OS 2 1-во Март 2008 05:25
Ubuntu / Mac OS Помощ? slinin0 Linux & Алтернативни OS 2 6 ноември 2007 00:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc