![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Айв просто ми направи изглед двойно Bootable с Ubuntu 7.1. Бих искал да използва това много, но къде да започна? Аз арго дори получи anyhelp безжична връзка с това ще бъде страхотно! ще ме спре използването изглед за известно време, както и използването интернет доста. Не съм сигурен каква информация ще ви е необходимо, така и havent дадени всички сортиране на спецификациите или имената на хардуер, но моля те питам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие трябва да ни дадете име на вашата безжична карта;)
| |||
| |||
| broadcom airforce |
|
| |||
| |||
| Ей го следват, че темата онлайн? |
|
| |||
| |||
| все още не е твърде зает да се опитват сами да хостинг компанията е досаден ще Im, когато сортирани изложени Наздравици! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Аз инсталиран Ubuntu по стар Dell че имах легнало наоколо. Имам безжична мрежа (Linksys), но не можа да получи Ubuntu да работи върху нея. Софтуерът е предназначен за Windows и Linux не е съвместим. Аз съм нов за Linux, така че аз се опитах да си отговорите в Ubuntu форум. След няколко седмици от пропадане, аз го настрана и се върнах да използвате Windows XP Pro. И един ден реших да разсърдвам се, че старата Dell и шах вън Ubuntu отново. Твърдият диск е тост, така че го заменя. Сега съм се страхува да инсталирате Ubuntu и аз наистина не знам как да използват Linux все пак. Имам резервни Dell да го инсталирате, но Линукс не изглеждат като безжични мрежи. Знам, че когато се твърди жица, тя мрежи добре. Единственият опит, който имам с Linux е преди години си взех кондензирано класа използвайки RedHat 9. Аз имам много различни Linux Distros. Просто не знам как да ги използвате. Винаги, когато аз задам въпрос онлайн, всичко, което се е "чете този линк!" от другите потребители. След два часа чете, аз все още нямат представа какво се говори. Обикновено съм разочарована и просто да се откажа. |
|
| |||
| |||
| безжична е малко iffy с Ubuntu, но в момента те са увеличаване на броя на картите те подкрепят, DONT се страхувайте да го инсталирате отново, ако можете да заседнат попитам тук |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от помощ с Ubuntu Инсталиране | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 6 | 28-ми октомври 2009 14:26 |
| Само няколко Ubuntu Въпроси? | KanoakaVirus | Linux & Алтернативни OS | 2 | 30 Март 2009 20:48 |
| Ubuntu помогне необходими??!! | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 9 | 1-во Jul 2008 10:57 |
| Ubuntu и хрисолит | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 2 | 1-во Март 2008 05:25 |
| Ubuntu / Mac OS Помощ? | slinin0 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 6 ноември 2007 00:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |