![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ive právě se můj průhled duální zaveditelný s ubuntu 7.1. Chtěl bych využít této hodně, ale kde začít? I cant dokonce bezdrátové spojení s anyhelp by to bylo skvělé! by mě zastavit pomocí průhled na chvíli jako i používání internetu hodně. Nejste si jisti, jaké informace bude vyžadovat, aby i havent žádný druh specifikace nebo jména hardware, ale zeptejte se. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete nám jméno vaší bezdrátové karty;)
| |||
| |||
| Broadcom airforce |
|
| |||
| |||
| hej jsi z toho, že vlákno online? |
|
| |||
| |||
| dosud velmi zaneprázdněn snaží vyřešit hosting společnosti byly únavné, když bude im řazený ven Na zdraví! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem Ubuntu na starý Dell že jsem ležící kolem. Mám bezdrátovou síť (Linksys), ale nepodařilo se získat Ubuntu pracovat na tom. Tento software je určen pro Windows a Linux není kompatibilní. Jsem nový Linux, tak jsem se snažil dostat odpovědi v Ubuntu fórum. Po několika týdnech frustraci, jsem ji zrušil a vrátil zpět k Windows XP Pro. Pak jeden den jsem se rozhodl, že oheň se stará Dell a vyzkoušet Ubuntu znovu. Pevný disk byl přípitek, tak jsem ji nahradila. Teď mám strach o instalaci Ubuntu a já opravdu nemám ponětí, jak používat Linux tak. Mám náhradní Dell ji nainstalovat na Linuxu, ale nezdá se, jako jsou bezdrátové sítě. Vím, že když jste tvrdý drát, je sítí dobře. Jediné zkušenosti, které jsem s Linuxem je lety jsem vzal kondenzovanými třídy pomocí Redhat 9. Mám spoustu různých Distra Linux. I just don't know how k jejich použití. Kdykoliv jsem klást otázku online, všechny jsem si je "číst tento odkaz!" od jiných uživatelů. Po dvě hodiny číst, jsem ještě nemají ponětí o čem je řeč. Obvykle jsem si frustrovaný a vzdávat. |
|
| |||
| |||
| bezdrátové je trochu ošemetný s ubuntu, ale v okamžiku, kdy se zvyšuje počet karet, které podporují, dont mít strach, aby ji znovu nainstalovat, když narazíte zeptat zde |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Potřebujete pomoc s Ubuntu Instalace | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 6 | 28.října 2009 14:26 |
| Jen několik Ubuntu Otázky? | KanoakaVirus | Linux & Alternativní OS | 2 | 30. března 2009 20:48 |
| Ubuntu potřebné pomoci?! | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 9 | 1. července 2008 10:57 |
| Ubuntu a Beryl | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 2 | 1. března 2008 05:25 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Alternativní OS | 2 | 6. listopadu 2007 00:59 |
| Thread Nástroje | |
| |