![]() |
|
| |||
| |||
| IVe μόλις γίνει διπλή μου vista bootable με ubuntu 7.1. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το πολύ, αλλά αν μπορώ να ξεκινήσω; I επίκλιση ακόμη μια ασύρματη σύνδεση anyhelp με αυτό θα είναι καταπληκτικό! θα σταματήσει χρησιμοποιώντας vista μου για λίγο, όπως χρήση διαδικτύου πολλά. Δεν είστε σίγουροι για το τι πληροφορίες θα χρειαστεί προκειμένου i havent δοθεί κάποια specs ή τα ονόματα του υλικού, αλλά ρωτήστε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να μας δώσει το όνομα της ασύρματης κάρτας?)
| |||
| |||
| broadcom αεροπορία |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έκανε το νήμα που ακολουθούν online; |
|
| |||
| |||
| δεν έχουν ακόμη πολύ απασχολημένοι προσπαθώντας να λύσουμε τα προβλήματα που φιλοξενεί εταιρεία ήταν κουραστική im σας, όταν θα διευθετηθεί Εις υγεία! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Εγκατέστησα το Ubuntu σε ένα παλιό Dell που είχα που βρίσκονται κοντά. Έχω ένα ασύρματο δίκτυο, (Linksys) αλλά δεν θα μπορούσε να πάρετε το Ubuntu για να δουλέψω. Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για τα Windows και το Linux δεν είναι συμβατή. Είμαι νέος στο Linux, γι 'αυτό προσπάθησα να λάβω κάποιες απαντήσεις στο φόρουμ του Ubuntu. Μετά από μερικές εβδομάδες την απογοήτευση, αυτό που εγώ στην άκρη και πήγε πίσω στην χρήση των Windows XP Pro. Στη συνέχεια, μία μέρα αποφάσισε στη φωτιά μέχρι που παλιά Dell και ελέγξτε και πάλι το Ubuntu. Ο σκληρός δίσκος ήταν τοστ, οπότε θα αντικατασταθεί. Τώρα Φοβάμαι για την εγκατάσταση του Ubuntu και πραγματικά δεν έχουν ιδέα πώς να χρησιμοποιήσουν το Linux έτσι κι αλλιώς. Έχω και εγώ την Dell ανταλλακτικά για να το εγκαταστήσετε, αλλά το Linux δεν φαίνεται να όπως τα ασύρματα δίκτυα. Ξέρω, όταν σκληρό σύρμα αυτό, πρέπει τα δίκτυα καλά. Η μόνη εμπειρία που έχω με το Linux είναι χρόνια πήρα μια συμπυκνωμένη τάξη χρησιμοποιώντας Redhat 9. Έχω πολλές διαφορετικές Linux Distros. Απλά δεν ξέρουμε πώς να τα χρησιμοποιούν. Κάθε φορά που μου κάνετε μία ερώτηση σε απευθείας σύνδεση, όλα είναι να πάω "διαβάστε αυτό το link!" από άλλους χρήστες. Μετά από δύο ώρες διαβάσει, έχω ακόμη δεν έχω ιδέα τι λένε. Συνήθως μόλις λάβετε απογοητεύονται και να τα παρατήσουμε. |
|
| |||
| |||
| ασύρματο είναι κάπως αμφίβολος με ubuntu, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η αύξηση του αριθμού των καρτών που υποστηρίζουν, dont να φοβόμαστε να το εγκαταστήσετε ξανά, αν έχετε κολλήσει ρωτήσω εδώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζομαι τη βοήθεια με το Ubuntu Εγκατάσταση | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 6 | 28 Οκτωβρίου 2009 14:26 |
| Μόλις μερικά Ubuntu Ερωτήσεις; | KanoakaVirus | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 30 Μαρ 2009 20:48 |
| Ubuntu χρειάζονται βοήθεια;;!! | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 1η Ιουλ 2008 10:57 |
| Ubuntu και Beryl | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 1η Μαρ 2008 05:25 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 6η Νοε 2007 00:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |