manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Novi na ubuntu

Reply

Thread Tools
Old 19 veljača 2008, 03:44
Member Group

Default Novi na ubuntu

Ive pravedan je napravio moj vidik bootable dual sa ubuntu 7.1.
Želim koristiti ovo puno, ali gdje ga mogu pokrenuti?
JA licemjerje dobiti čak bežičnu vezu s anyhelp to bi bilo sjajno!
bi zaustaviti koristeći vidik me neko vrijeme, kao i korištenje interneta a lot.
Niste sigurni što će zahtijevati dodatne informacije Vam na taj način JA luka dati bilo kakav naočale ili imena hardver, ali molimo vas pitati.
Old 19 veljača 2008, 03:47
Donatorska Grupa

Default Novi na ubuntu

morate nam dati ime Vaše bežične kartice;)

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 19 veljača 2008, 06:52
Member Group

Default Novi na ubuntu

broadcom airforce
Old 19 veljača 2008, 11:27
Donatorska Grupa

Default Novi na ubuntu

hej si da slijedite thread online?
Old 20 veljača 2008, 01:18
Member Group

Default Novi na ubuntu

nije još bio jako zauzet pokušavajući izdvojiti hosting kompanije bio naporan kada će im se redaju
Živjeli!
Old 20 veljača 2008, 01:21
Donatorska Grupa

Default Novi na ubuntu

Old 26 veljača 2008, 22:54
Member Group

Default Novi na ubuntu

JA instaliran Ubuntu na starom Dell da sam imao oko lažu. Imam bežičnu mrežu, (linksys), ali nije mogao doći Ubuntu raditi na tome. Ovaj softver je dizajniran za Windows i Linux nije kompatibilan. Ja sam novi u Linuxu, pa sam pokušao da biste dobili neke odgovore na Ubuntu forumu. Nakon nekoliko tjedana frustracije, ja ga u stranu i ode natrag u koristite Windows XP Pro.

Tada jedan dan sam odlučila da se vatra stari Dell Ubuntu and check out again. Tvrdi disk je tost, pa sam ga zamijenio. Sada Bojim se da instalirate Ubuntu, a ja stvarno nemam pojma kako se koristi Linux anyway. JA dont imati rezervni Dell instalirati ga na, a Linux se 'činiti se poput bežične mreže. Znam kad je žicom teško je mreža dobro.

Jedino iskustvo koje imam sa Linuxom je godina sam kondenzirane klasa koristi RedHat 9. Imam puno različitih Linux Distros. Ja samo ne znam kako ih koristiti. Ma kada JA postaviti pitanje online, sve sam je "čitati ovaj link!" sa drugim korisnicima. Nakon dva sata pročitali, ja još uvijek nema indicija što su oni pričaju. Obično sam dobiti frustriran i odustati.
Old 27 veljača 2008, 00:50
Donatorska Grupa

Default Novi na ubuntu

beľične je malo sumnjiv sa ubuntu ali u ovom trenutku su sve veći broj kartice oni podržavaju, ne bojte se da ga ponovno instalirati, ako se zaglaviti pitajte ovdje

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.