![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive pravedan je napravio moj vidik bootable dual sa ubuntu 7.1. Želim koristiti ovo puno, ali gdje ga mogu pokrenuti? JA licemjerje dobiti čak bežičnu vezu s anyhelp to bi bilo sjajno! bi zaustaviti koristeći vidik me neko vrijeme, kao i korištenje interneta a lot. Niste sigurni što će zahtijevati dodatne informacije Vam na taj način JA luka dati bilo kakav naočale ili imena hardver, ali molimo vas pitati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| morate nam dati ime Vaše bežične kartice;)
| |||
| |||
| broadcom airforce |
|
| |||
| |||
| hej si da slijedite thread online? |
|
| |||
| |||
| nije još bio jako zauzet pokušavajući izdvojiti hosting kompanije bio naporan kada će im se redaju Živjeli! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| JA instaliran Ubuntu na starom Dell da sam imao oko lažu. Imam bežičnu mrežu, (linksys), ali nije mogao doći Ubuntu raditi na tome. Ovaj softver je dizajniran za Windows i Linux nije kompatibilan. Ja sam novi u Linuxu, pa sam pokušao da biste dobili neke odgovore na Ubuntu forumu. Nakon nekoliko tjedana frustracije, ja ga u stranu i ode natrag u koristite Windows XP Pro. Tada jedan dan sam odlučila da se vatra stari Dell Ubuntu and check out again. Tvrdi disk je tost, pa sam ga zamijenio. Sada Bojim se da instalirate Ubuntu, a ja stvarno nemam pojma kako se koristi Linux anyway. JA dont imati rezervni Dell instalirati ga na, a Linux se 'činiti se poput bežične mreže. Znam kad je žicom teško je mreža dobro. Jedino iskustvo koje imam sa Linuxom je godina sam kondenzirane klasa koristi RedHat 9. Imam puno različitih Linux Distros. Ja samo ne znam kako ih koristiti. Ma kada JA postaviti pitanje online, sve sam je "čitati ovaj link!" sa drugim korisnicima. Nakon dva sata pročitali, ja još uvijek nema indicija što su oni pričaju. Obično sam dobiti frustriran i odustati. |
|
| |||
| |||
| beľične je malo sumnjiv sa ubuntu ali u ovom trenutku su sve veći broj kartice oni podržavaju, ne bojte se da ga ponovno instalirati, ako se zaglaviti pitajte ovdje |