פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

חדש ב Ubuntu

Reply

שרשרת כלים
Old 19 פבואר 2008, 03:44
חבר קבוצת

Default חדש ב Ubuntu

Ive פשוט עשה לי את Vista לאתחול כפול עם Ubuntu 7.1.
אני רוצה להשתמש בו הרבה אבל אני מתחילה?
אני אפילו צביעות לקבל חיבור אלחוטי עם anyhelp זה יהיה נהדר!
היה לי להפסיק להשתמש Vista לזמן כמו שאני משתמש ב-Internet הרבה.
לא בטוח איזה מידע אתה תדרוש אז havent נתון כל סוג של מפרט או שמות של החומרה אבל בקשי.
Old 19 פבואר 2008, 03:47
קבוצת תורמים

Default חדש ב Ubuntu

אתה צריך לתת לנו את שם כרטיס אלחוטי;)

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 19 פבואר 2008, 06:52
חבר קבוצת

Default חדש ב Ubuntu

broadcom airforce
Old 19 פבואר 2008, 11:27
קבוצת תורמים

Default חדש ב Ubuntu

היי האם בצע כי פתיל מקוונת?
Old 20 פבואר 2008, 01:18
חבר קבוצת

Default חדש ב Ubuntu

עדיין לא היה מאוד עסוק מנסה למיין את חברת אירוח היה tiring IM יהיה לך כאשר מיון החוצה
לחיים!
Old 20 פבואר 2008, 01:21
קבוצת תורמים

Default חדש ב Ubuntu

Old 26 פבואר 2008, 22:54
חבר קבוצת

Default חדש ב Ubuntu

התקנתי Ubuntu ישן על Dell שאני משקר מסביב. יש לי רשת אלחוטית, (Linksys) אבל אין אפשרות לקבל Ubuntu לעבוד על זה. התוכנה מיועדת ל-Windows ו-Linux אינה תואמת. אני חדש בלינוקס, אז ניסיתי להשיג כמה תשובות של Ubuntu הפורום. אחרי כמה שבועות של תסכול, אני מגדיר את זה בצד והלכתי אחורה כדי להשתמש ב-Windows XP Pro.

ואז יום אחד החלטתי כי להתלקח הישן של Dell ו Ubuntu לבדוק שוב. הכונן הקשיח היה טוסט, אז אני יחליף אותו. עכשיו אני מפחד להתקין את Ubuntu ואני באמת אין מושג איך להשתמש ב-Linux, בכל מקרה. אני כן יש חילוף של Dell כדי להתקין את זה, אבל לינוקס לא נראה כמו רשתות אלחוטיות. אני יודע מתי אתה החוט זה קשה, זה גם רשתות.

הניסיון היחיד שיש לי עם לינוקס הוא לפני שנים לקחתי מעובה הכיתה באמצעות redhat 9. יש לי הרבה שונים Distros לינוקס. אני רק לא יודע איך להשתמש בהם. בכל פעם אני שואל שאלה באופן מקוון, כל מה שאני מקבל הוא "לקרוא קישור זה!" מאת משתמשים אחרים. אחרי שעתיים לקרוא, אני עדיין אין מושג על מה הם מדברים. בדרך כלל אני פשוט מתוסכל או לוותר.
Old 27 פבואר 2008, 00:50
קבוצת תורמים

Default חדש ב Ubuntu

אלחוטי הוא קצת iffy עם Ubuntu אבל ברגע שהם מגדילים את מספר הכרטיסים הם תומכים, dont לפחד להתקין את זה שוב, אם אתה נתקע לשאול כאן

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אני זקוק לעזרה עם התקנת אובונטו pest79456 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 6 28 אוקטובר 2009 14:26
רק כמה שאלות Ubuntu? KanoakaVirus מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 2 30 מרץ 2009 20:48
Ubuntu העזרה הנדרשת??!! Cew27 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 9 ב -1 ליולי 2008 10:57
Ubuntu ו Beryl ashaiba מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 2 ב -1 מרץ 2008 05:25
Ubuntu / Mac OS עזרה? slinin0 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 2 6 נובמבר 2007 00:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.