![]() |
|
| |||
| |||
| Ive פשוט עשה לי את Vista לאתחול כפול עם Ubuntu 7.1. אני רוצה להשתמש בו הרבה אבל אני מתחילה? אני אפילו צביעות לקבל חיבור אלחוטי עם anyhelp זה יהיה נהדר! היה לי להפסיק להשתמש Vista לזמן כמו שאני משתמש ב-Internet הרבה. לא בטוח איזה מידע אתה תדרוש אז havent נתון כל סוג של מפרט או שמות של החומרה אבל בקשי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך לתת לנו את שם כרטיס אלחוטי;)
| |||
| |||
| broadcom airforce |
|
| |||
| |||
| היי האם בצע כי פתיל מקוונת? |
|
| |||
| |||
| עדיין לא היה מאוד עסוק מנסה למיין את חברת אירוח היה tiring IM יהיה לך כאשר מיון החוצה לחיים! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| התקנתי Ubuntu ישן על Dell שאני משקר מסביב. יש לי רשת אלחוטית, (Linksys) אבל אין אפשרות לקבל Ubuntu לעבוד על זה. התוכנה מיועדת ל-Windows ו-Linux אינה תואמת. אני חדש בלינוקס, אז ניסיתי להשיג כמה תשובות של Ubuntu הפורום. אחרי כמה שבועות של תסכול, אני מגדיר את זה בצד והלכתי אחורה כדי להשתמש ב-Windows XP Pro. ואז יום אחד החלטתי כי להתלקח הישן של Dell ו Ubuntu לבדוק שוב. הכונן הקשיח היה טוסט, אז אני יחליף אותו. עכשיו אני מפחד להתקין את Ubuntu ואני באמת אין מושג איך להשתמש ב-Linux, בכל מקרה. אני כן יש חילוף של Dell כדי להתקין את זה, אבל לינוקס לא נראה כמו רשתות אלחוטיות. אני יודע מתי אתה החוט זה קשה, זה גם רשתות. הניסיון היחיד שיש לי עם לינוקס הוא לפני שנים לקחתי מעובה הכיתה באמצעות redhat 9. יש לי הרבה שונים Distros לינוקס. אני רק לא יודע איך להשתמש בהם. בכל פעם אני שואל שאלה באופן מקוון, כל מה שאני מקבל הוא "לקרוא קישור זה!" מאת משתמשים אחרים. אחרי שעתיים לקרוא, אני עדיין אין מושג על מה הם מדברים. בדרך כלל אני פשוט מתוסכל או לוותר. |
|
| |||
| |||
| אלחוטי הוא קצת iffy עם Ubuntu אבל ברגע שהם מגדילים את מספר הכרטיסים הם תומכים, dont לפחד להתקין את זה שוב, אם אתה נתקע לשאול כאן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני זקוק לעזרה עם התקנת אובונטו | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 6 | 28 אוקטובר 2009 14:26 |
| רק כמה שאלות Ubuntu? | KanoakaVirus | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 30 מרץ 2009 20:48 |
| Ubuntu העזרה הנדרשת??!! | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | ב -1 ליולי 2008 10:57 |
| Ubuntu ו Beryl | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | ב -1 מרץ 2008 05:25 |
| Ubuntu / Mac OS עזרה? | slinin0 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 6 נובמבר 2007 00:59 |
| שרשרת כלים | |
| |