mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Nauja Ubuntu

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 19, 2008, 03:44
Narys

Default Nauja Ubuntu

Ive just made my Vista dvigubos įkrovos su Ubuntu 7.1.
Norėčiau naudoti šią partiją, bet kur man pradėti?
I cant net gauti belaidžio ryšio anyhelp su šiuo Būtų puiku!
bus stop me naudojant Vista, o kaip naudotis internetu LOT.
Nežinote ką informacija Jums reikės tiek i havent pateikta jokių specifikacijų arba pavadinimai aparatūros Rūšiuoti tačiau prašome klausti.
Old Vasaris 19, 2008, 03:47
Donorų grupės

Default Nauja Ubuntu

turite pranešti mums apie jūsų bevielio ryšio kortelės pavadinimas;)

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Vasaris 19, 2008, 06:52
Narys

Default Nauja Ubuntu

Broadcom Airforce
Old Vasaris 19, 2008, 11:27
Donorų grupės

Default Nauja Ubuntu

Ei tu, kad po pokalbio internete?
Old Vasaris 20, 2008, 01:18
Narys

Default Nauja Ubuntu

dar labai užsiėmę bando sureguliuoti prieglobos kompanija buvo varginanti, kada jiems bus išspręstos
Į sveikatą!
Old Vasaris 20, 2008, 01:21
Donorų grupės

Default Nauja Ubuntu

Old Vasaris 26, 2008, 22:54
Narys

Default Nauja Ubuntu

Įdiegiau Ubuntu senas Dell, kad aš gulinčius. Turiu bevielį tinklą (Linksys), bet negalėjo gauti Ubuntu dirbti jame. Programinė įranga yra skirta Windows ir Linux, nėra suderinamos. I'm new to Linux, tai aš bandžiau gauti tam tikrą Ubuntu forumas atsakymus. Po kelias savaites nusivylimas, aš jį panaikinti ir grįžo prie Windows XP Pro.

Paskui vieną dieną aš nusprendžiau, kad gaisras iki senojo "Dell" ir patikrinti Ubuntu dar kartą. Kietasis diskas buvo skrudinta duona, todėl aš jį pakeisti. Dabar bijau įdiegti Ubuntu, ir aš tikrai neįsivaizduoju, kaip naudoti Linux anyway. Aš turiu atsarginių Dell "įdiegti ją į, bet Linux neatrodo, kaip bevielio ryšio tinkluose. Žinau, kai sunku viela, ji tinklus gerai.

Tik patirtis rodo, kad aš su Linux metus aš buvo kondensuotus klasės naudojant RedHat 9. Turiu skirtingų Linux Distros aikštelė. Aš tiesiog nežinau, kaip jas naudoti. Kiekvieną kartą aš užduodu klausimą internetu, visas gaunu iš "skaityti šią nuorodą! iš kitų naudotojų. Po dviejų valandų skaityti, aš vis dar nėra raktas, ką jie sako. Paprastai aš tiesiog gauti nusivylė ir mesti.
Old Vasaris 27, 2008, 00:50
Donorų grupės

Default Nauja Ubuntu

Wireless bitų Iffy su Ubuntu, bet tuo metu jie vis korteles jos parama, skaičius Nereikia bijoti, kad ją įdiegti iš naujo, jei turite problemų kreipkitės čia

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.