![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ive just made my Vista dvigubos įkrovos su Ubuntu 7.1. Norėčiau naudoti šią partiją, bet kur man pradėti? I cant net gauti belaidžio ryšio anyhelp su šiuo Būtų puiku! bus stop me naudojant Vista, o kaip naudotis internetu LOT. Nežinote ką informacija Jums reikės tiek i havent pateikta jokių specifikacijų arba pavadinimai aparatūros Rūšiuoti tačiau prašome klausti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turite pranešti mums apie jūsų bevielio ryšio kortelės pavadinimas;)
| |||
| |||
| Broadcom Airforce |
|
| |||
| |||
| Ei tu, kad po pokalbio internete? |
|
| |||
| |||
| dar labai užsiėmę bando sureguliuoti prieglobos kompanija buvo varginanti, kada jiems bus išspręstos Į sveikatą! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Įdiegiau Ubuntu senas Dell, kad aš gulinčius. Turiu bevielį tinklą (Linksys), bet negalėjo gauti Ubuntu dirbti jame. Programinė įranga yra skirta Windows ir Linux, nėra suderinamos. I'm new to Linux, tai aš bandžiau gauti tam tikrą Ubuntu forumas atsakymus. Po kelias savaites nusivylimas, aš jį panaikinti ir grįžo prie Windows XP Pro. Paskui vieną dieną aš nusprendžiau, kad gaisras iki senojo "Dell" ir patikrinti Ubuntu dar kartą. Kietasis diskas buvo skrudinta duona, todėl aš jį pakeisti. Dabar bijau įdiegti Ubuntu, ir aš tikrai neįsivaizduoju, kaip naudoti Linux anyway. Aš turiu atsarginių Dell "įdiegti ją į, bet Linux neatrodo, kaip bevielio ryšio tinkluose. Žinau, kai sunku viela, ji tinklus gerai. Tik patirtis rodo, kad aš su Linux metus aš buvo kondensuotus klasės naudojant RedHat 9. Turiu skirtingų Linux Distros aikštelė. Aš tiesiog nežinau, kaip jas naudoti. Kiekvieną kartą aš užduodu klausimą internetu, visas gaunu iš "skaityti šią nuorodą! iš kitų naudotojų. Po dviejų valandų skaityti, aš vis dar nėra raktas, ką jie sako. Paprastai aš tiesiog gauti nusivylė ir mesti. |
|
| |||
| |||
| Wireless bitų Iffy su Ubuntu, bet tuo metu jie vis korteles jos parama, skaičius Nereikia bijoti, kad ją įdiegti iš naujo, jei turite problemų kreipkitės čia |