![]() |
|
| |||
| |||
| IVE tikko mana vista divējāda bootable ar Ubuntu 7.1. Es gribētu izmantot šo partiju, bet, ja man sākt? I cant pat saņemt bezvadu savienojums anyhelp ar tas būtu lieliski! liegtu man izmantojot Vista, bet kā es izmantot interneta LOT. Nav pārliecināts, ko info Jums nepieciešama so i havent dota nekāda veida specs vai nosaukumus aparatūru, bet, lūdzu, jautājiet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jums, lai dotu mums nosaukumu jūsu bezvadu kartes;)
| |||
| |||
| Broadcom Airforce |
|
| |||
| |||
| hey tu ievēro šo pavedienu online? |
|
| |||
| |||
| vēl nav bijis ļoti aizņemts mēģinot atrisināt hostinga uzņēmums ir nogurdinošas būs im jums, kad sakārtoti Urravas! |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Instalēju Ubuntu uz vecā Dell, ka man bija daļa, kas atrodas apkārt. Man ir bezvadu tīkls (Linksys), bet nevarēja iegūt Ubuntu darbam uz tā. Programmatūra ir paredzēta Windows, un tas nav Linux savietojamas. I'm new to Linux, tāpēc es centos iegūt dažus Ubuntu forumā atbildes. Pēc dažām nedēļām vilšanās, es malā un devos atpakaļ, izmantojot Windows XP Pro. Tad vienu dienu es nolēmu uguns līdz vecās Dell un uzzināt par Ubuntu vēlreiz. Cietais disks bija grauzdiņš, tāpēc es to aizvietotu. Tagad es baidos uzstādīt Ubuntu un man tiešām nav ideju, kā izmantot Linux anyway. Man ir rezerves Dell uzstādīt to, bet Linux nešķiet kā bezvadu tīklu. Es zinu, kad tu cieto stiepli, tā tīkliem labi. Tikai pieredze, ko esmu ar Linux gadus atpakaļ man bija saīsināts klasē, izmantojot Redhat 9. Man ir daudz dažādu Linux Distros. Es nezinu, kā tos izmantot. Kad es uzdot jautājumu internetā, visa man ir "read this link!" no citiem lietotājiem. Pēc divu stundu lasīt, man joprojām nav ne jausmas, ko viņi runā. Parasti es tikai iegūt neapmierinātas un padoties. |
|
| |||
| |||
| bezvadu ir mazliet iffy ar ubuntu, bet kad viņi pieaug karšu skaits viņi atbalsta, dont droši instalēt no jauna, ja iesprūst jautāt šeit |